Come and See

[MASTER] Picture_Canon Gladiator Football 1 Calcio Storico-760x507

Onze nieuwe campagne nodigt je uit om de spannende, nieuwe wereld van Canon binnen te stappen en te verkennen. Het is een inspirerende plek die je aanmoedigt de wereld van nog dichterbij te bekijken en de verhalen vast te leggen die zich elke dag om je heen ontvouwen.

Wij hopen dat deze verhalen je inspireren om geweldige beelden en onvergetelijke herinneringen vast te leggen, te delen en op te slaan.

Doe mee en vier de bijzondere, onthullende en spannende mogelijkheden die de wereld je te bieden heeft als je bereid bent net iets verder te kijken, een andere hoek om te slaan of linksaf te gaan waar je gewoonlijk rechtsaf zou gaan.

Om af te trappen, heeft Canon de eerste van een serie films gemaakt. Hierin wordt een Italiaanse Calcio Storico-wedstrijd in beeld gebracht: een 'historische voetbalwedstrijd' die meer lijkt op een gladiatorengevecht dan een internationale voetbalwedstrijd. Spelers in middeleeuwse kledij tackelen en achtervolgen elkaar en worstelen wild om de bal in hun bezit te krijgen en de ultieme sporttrofee te winnen: een koe.

De film is geproduceerd en geregisseerd door de alom geprezen Britse regisseur Jonathan Glazer.

Hij staat vooral bekend om zijn revolutionaire speelfilms, muziekvideo's en televisiereclames.

We kunnen niet wachten om in de toekomst nog meer films met je te delen zodat je de wereld op veel verschillende manieren anders kunt bekijken dan je gewoonlijk zou doen.

Bekijk de gladiatorvoetbalfilm

[MASTER] Picture_Canon Gladiator Football 2 Calcio Storico-370x247    [MASTER] Picture_Canon Gladiator Football 3 Calcio Storico-370x247