Canon's cadeautips voor de feestdagen

Het kan best moeilijk zijn een leuk cadeau voor iemand te vinden en dat geldt helemaal voor Kerst. Canon biedt de helpende hand met tips voor het ideale cadeau - voor zowel de beginnende fotograaf als de doorgewinterde professional. Hier vind je zeker het perfecte kerstcadeau.

Je hoeft alleen maar aan te geven voor welk type fotograaf je een cadeau zoekt en op een product uit de lijst met suggesties te klikken om alle handige functies te bekijken.

Spontane foto's
Camera's die je in je broekzak meeneemt en direct bij de hand hebt voor spontane foto's - die je weer direct kunt delen op het web of met een fotoprinter.
Op zoek naar fotografische hoogtepunten
Camera's voor mensen die tot het uiterste gaan om de perfecte foto te maken. Kies een EOS voor professionele kwaliteit met een voordelig prijskaartje, een nieuwe lens of een geavanceerde PowerShot voor maximale mogelijkheden met een compacte vormgeving.
De serieuze fotograaf
Apparatuur die voldoet aan de vereisten van experts, zoals speciale macro- of telezoomlenzen, printers die afdrukken van galeriekwaliteit leveren of professionele compactcamera's.
Jong en trendy
Camera's waarmee tieners zien hoe leuk het is foto's en video's te maken plus een printer waarmee ze direct resultaat zien.


spacer
					image
Meer artikelen