De nieuwe PowerShot-serie heeft een camera voor iedereen

De PowerShot-serie is uitgebreid met 5 geweldige producten, met als neusje van de zalm de PowerShot A3300 IS die je foto's vastlegt met een verbluffende resolutie van 16,0 Megapixel. Deze camera in pocketformaat is ondergebracht in een gestroomlijnde metalen behuizing en is afgeladen met verbazingwekkende functies.

Met een 28mm-groothoekobjectief, 5x optische zoom en Image Stabilizer kun je haarscherpe foto's maken. Smart Auto detecteert uit 32 scènes de meest geschikte zodat je kunt 'mikken & klikken' met de zekerheid dat je camera de beste instellingen gebruikt.

Met het grote 7,5 cm LCD-scherm kun je het beeld eenvoudig aanpassen bij het inkaderen van je opname terwijl de DIGIC 4-processor ultrasnel reageert en een hoge beeldkwaliteit levert. Met de camera kun je ook filmen in HD (720p) met alle voordelen van Dynamic IS om stabielere beelden te produceren terwijl je zelf beweegt.

De PowerShot A3300 IS als geheel is een geweldige camera om foto's en films van hoge kwaliteit te maken, allemaal in een compacte, stijlvolle behuizing. Bekijk alle geweldige functies.

De overige modellen in de nieuwe serie hebben dezelfde stijl en hetzelfde uiterlijk en beschikken over verschillende geweldige Canon kwaliteitsfuncties zodat je altijd een PowerShot-camera kunt vinden die perfect bij je past. Bekijk de onderstaande selectie en klik op een model om alle details weer te geven die de camera's je te bieden hebben.

spacer
					image
Meer artikelen