Canon IXUS 220 HS - de klassieke IXUS-combinatie van vormgeving en techniek

Canons nieuwe IXUS 220 HS is een technisch hoogstandje met het HS System, 5x zoom en Full HD in een slanke behuizing van roestvrij staal en met keuze uit de kleuren: zwart, rood en zilver.

Picture_news1

De IXUS 220 HS beschikt over het unieke Canon HS System en is ongeëvenaard in omstandigheden met weinig licht. Dankzij de combinatie van een krachtige DIGIC 4-processor en een nieuwe, ultragevoelige 12,1 Megapixel CMOS-sensor, kun je alle mogelijke details vastleggen, ongeacht de lichtomstandigheden.

De IXUS 220 HS beschikt over een 24mm ultragroothoeklens waarmee je panorama's echt majestueus kunt vastleggen, maar ook heel goed groepsopnamen kunt maken op een feestje.  De 5x zoom-functie heeft een Optical Image Stabilizer, zodat je echt kunt inzoomen op de details en je je geen zorgen hoeft te maken over beeldruis of bewegingsonscherpte.

Ook filmmakers komen aan bod. Je kunt Full HD-films (1080p) maken met kristalhelder stereogeluid en alle voordelen van Dynamic IS, waarmee je schokkende en trillende opnamen kunt voorkomen. De camera beschikt ook over de modus Super Slow Motion Movie, waarmee je je eigen films in slow motion kunt maken.

Natuurlijk voldoet de IXUS 220 HS aan de grondbeginselen van de IXUS: eenvoud en schoonheid. Met Smart Auto wordt een analyse gemaakt van de scène en wordt een keuze gemaakt uit 32 scènetypes voor de beste instellingen. En met het 6,7 cm (2,7 inch) PureColor II G LCD-scherm beschik je over een fantastisch contrast, zodat je je foto's altijd snel en makkelijk kunt terugkijken. En dat allemaal verpakt in een zwarte, rode of zilveren roestvrij stalen behuizing.

Lees meer over de volledige specificatie.

spacer
					image
Meer artikelen