Terug naar school met de nieuwste PIXMA All-in-One printers

Nu de scholen en colleges weer beginnen is het tijd om na te denken wat leerlingen en studenten nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. De nieuwe PIXMA All-in-One printers van Canon munten uit door hun stijlvolle ontwerp, superieure functies en onovertroffen kwaliteit. Precies wat studenten van alle leeftijden nodig hebben om hun studie met succes te beginnen of te vervolgen.

Alles wat je nodig hebt op het gebied van printen, scannen en kopiëren op één locatie
De nieuwe PIXMA MP280 en de PIXMA MG6100-serie zijn beide gemakkelijk te gebruiken All-In-One printers die de superieure beeldkwaliteit van Canon combineren met baanbrekende nieuwe functies. Een totaalpakket met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Films beeld voor beeld printen
De revolutionaire functie Full HD Movie Print maakt het gemakkelijk om schitterende prints te maken van afzonderlijke beelden uit de Full HD-films die je met je EOS,PowerShot of IXUS hebt opgenomen. De Movie Frame Enhancement-technologie analyseert automatisch elke opname, verbetert de resolutie en onderdrukt ruis, zodat de prints een optimale beeldkwaliteit hebben.

Uitzonderlijk snel, ongelooflijk scherp
De PIXMA MG6100-serie kan randloze prints van 10 x 15 cm met fotolabkwaliteit produceren in slechts 20 seconden. ISO ESAT-printsnelheden tot 12,5 ipm in zwart/wit en 9,3 ipm in kleur* garanderen dat documenten snel worden geprint. De printresolutie tot 9600 dpi garandeert haarscherpe weergave van zelfs de kleinste details, terwijl de Auto-Photo Fix II-technologie voor het corrigeren van veelvoorkomende opnameproblemen, zoals onderbelichting, garant staat voor optimale beeldkwaliteit

Ontdek welke PIXMA All-in-One printer je dit jaar aan de hoogste cijfers helpt.

* ISO ESAT-printsnelheden
PIXMA MP280: ca. 8,4 ipm in zwart/wit, 4,8 ipm in kleur
PIXMA MG6100-serie: ca. 12,5 ipm in zwart/wit, 9,3 ipm in kleur

Document printsnelheden zijn de gemiddelden van ESAT in Office Category Test in de standaard Enkelzijdige modus. ISO/IEC 24734, exclusief de tijd nodig om de eerste set te printen.

spacer
					image
Meer artikelen