Gemakkelijk prachtige prints van je PIXMA dankzij Auto Photo Fix II

Heb je foto's die je graag wilt printen, maar heb je dat nog niet gedaan omdat je weet dat je betere foto's had kunnen maken? Of wil je gewoon prints van optimale kwaliteit zonder uren te hoeven besteden aan het perfectioneren van je foto?

In dat geval heeft Canon dé oplossing met de Auto Photo Fix II technologie die verwerkt is in de Easy Photo Print EX software bijgeleverd bij de nieuwste PIXMA modellen, maar ook te downloaden voor PC of Mac.

Auto Photo Fix II analyseert foto's automatisch en optimaliseert de instellingen, zodat je de mooist mogelijke foto's krijgt. Het werkt met een geheugenkaart, PictBridge-verbinding of met je computer.

De verschillende gebieden in je foto's worden gecontroleerd en op basis daarvan wordt de juiste belichting bepaald. Het resultaat is foto's met tegenlicht die natuurlijk ogen en nachtfoto's waarin het dramatische contrast tussen licht en donker behouden blijft.

Zelfs rode ogen worden gecorrigeerd en in combinatie met de optimale belichting betekent dat dat de gezichten in je prints er net zo mooi uitzien als in je herinnering!

 

spacer
					image
Meer artikelen