De touwtjes in handen

Als je iemand kent die fanatiek met fotografie of filmen bezig is, heeft Canon vier fantastische cadeaus. Stuk voor stuk bieden ze adembenemende resultaten en ultieme controle. Precies de reden waarom zoveel professionals voor Canon kiezen.

T-C PowerShot G12PowerShot G12

De PowerShot G12 is de ultieme digitale compactcamera. Het HS System en het hoogwaardige objectief van de PowerShot G12 zorgen samen voor foto's van uitzonderlijk hoge kwaliteit, zelfs bij weinig licht. Dankzij de volledig handmatige modus, de mogelijkheid om RAW-opnamen te maken en de flitsschoen voor Speedlites van de PowerShot G12 heb jij de touwtjes in handen.


B-I LEG HF M46LEGRIA HF M46

Dankzij de HD CMOS Pro-sensor en het hoogwaardige Canon HD-objectief van de LEGRIA HF M46 maak je video's van uitzonderlijk hoge kwaliteit, zelfs bij weinig licht. In de handmatige modus heb jij het voor het zeggen en kun je onder andere de belichting, scherpstelling en witbalans instellen.


T-C PIX MG8250PIXMA MG8250

De PIXMA MG8250 is een hoogwaardige All-in-One met zes afzonderlijke inkten en minieme inktdruppeltjes van 1 pl voor een verbluffende kleur en resolutie van fotolabkwaliteit. Met de CCD-scanner digitaliseer je je 35mm-filmnegatieven en dia's in hoge kwaliteit. Daarnaast kun je dankzij de diverse draadloze en internetaansluitmogelijkheden zonder pc vanaf allerlei apparaten printen.


T-C EOS 7DEOS 7D

De EOS 7D is de camera die je onder geen enkele omstandigheid in de steek laat. Met 8 frames per seconde, meervlaksmeting in 63 zones en 19-punts cross-type-AF ben je er met de EOS 7D zeker van dat je foto's worden zoals je je had voorgesteld. De behuizing van magnesiumlegering beschermt de EOS 7D tegen omgevingsomstandigheden, zodat je nooit zonder je camera op pad hoeft.

spacer
					image