Aan de slag

Niemand vergeet zijn of haar eerste Canon. Daarom is een Canon zo'n geweldig cadeau. Dit zijn vier modellen uit de instapserie, ideaal om kennis te maken met de wereld van fotografie en video.

G-S Ixus-115 HSIXUS 115 HS

Het moment dat je je eerste camera krijgt, is spannend en leuk. Maar hoe worstel je je door de diverse instellingen heen? Met de IXUS 115 HS is dit heel eenvoudig: de Smart Auto-functie detecteert 32 verschillende scènes en zorgt ervoor dat de camera perfect wordt ingesteld. Sneeuw, vuurwerk, portretten, avondopnamen – met de IXUS 115 HS maak je direct foto's en video's van hoogstaande kwaliteit.


G-S Legria HF R26LEGRIA HF R26

Het was nog nooit zo eenvoudig om Full HD-video van superieure kwaliteit te maken. De Smart Auto-functie met scènedetectie van de LEGRIA HF R26 neemt je al het moeilijke werk uit handen zodat jij je kunt concentreren op het filmen. Met Touch Decoration geef je je films een persoonlijk tintje. Zo kun je vallende sterren aan je films toekennen en zelfs direct op het touchscreen berichten schrijven.


G-S PIX MG3150PIXMA MG3150

De PIXMA MG3150 is een geweldige All-in-One voor iedereen die op zoek is naar gebruiksgemak en prints, scans en kopieën van hoge kwaliteit. Dit compacte en stijlvol vormgegeven apparaat kan eenvoudig op een draadloos netwerk worden aangesloten, zodat je vanuit elke willekeurige locatie in huis kunt printen. Bovendien print je eenvoudig delen van webpagina's door simpelweg de te printen gedeelten te selecteren.


G-S EOS 600D

EOS 600D

De EOS 600D is een fantastische eerste stap in je EOS-avontuur. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de toonaangevende resolutie van maar liefst 18 Megapixel zorgen ervoor dat je in een handomdraai de mooiste plaatjes schiet. De Canon EOS 600D groeit bovendien gewoon met jouw vaardigheden mee. Er is een ruim assortiment objectieven, flitsers en accessoires verkrijgbaar om je fotografiemogelijkheden uit te breiden.

spacer
					image