Laat je gaan

Geef iemand een Canon cadeau en open een wereld vol creatieve mogelijkheden. Dit zijn vier perfecte modellen voor hobbyfotografen en -filmers.

B-I PowerShot SX230 HSPowerShot SX230 HS

De PowerShot SX230 HS is de perfecte reisgenoot waarmee je prachtige foto's en video's maakt. Dankzij het HS System is elke opname een schot in de roos, zelfs bij weinig licht. Het 28mm groothoekobjectief met 14x zoom legt het onderwerp bovendien haarscherp vast, of het nu dichtbij is of juist ver weg. Met GPS Logger en geotagging kun je je reizen volgen en de locatie van foto's vastleggen.


B-I LEG HF M46LEGRIA HF M46

Als je een stapje verder wilt gaan met je videocreaties, is de LEGRIA HF M46 de juiste keuze. Met Canon’s nieuwe Story Creator kies je een thema voor je film en vervolgens word je stap voor stap meegenomen door de scènes die wellicht het filmen waard zijn. Je kunt zelfs Cinema-Look-filters toevoegen om je films een authentieke uitstraling te geven.


B-I Pixma MG5350PIXMA MG5350

Als connectiviteit belangrijk is, zit je goed met de hoogwaardige PIXMA MG5350. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi print je direct vanaf internet, bijvoorbeeld uit onlinefotoalbums. Met de Easy-PhotoPrint App print je van en scan je naar je iPhone of iPad. Ook wordt Apple AirPrint door de PIXMA MG5350 ondersteund. Klik hier voor meer informatie.


B-I EOS 60DEOS 60D

Als je serieuzer wilt gaan fotograferen, geef je je fantasie vrij baan met de EOS 60D. Met creatieve filters, ISO-snelheden tot maar liefst 12.800 en de mogelijkheid voor Full HD-films heb je de middelen om je creatieve grenzen flink te verleggen. Tel daar nog een 7,7cm (3,0 inch) variangle LCD-scherm bij op en je ziet waarom de EOS 60D de beste keuze is om je fotografische eigenheid te vinden.

spacer
					image