Canon valt vier keer in de prijzen tijdens de 2011 TIPA Awards!

TIPA-awards (Technical Image Press Association) worden alom erkend als de meest felbegeerde onderscheidingen voor fotografie- en imaging-producten ter wereld. Het winnen van één prijs is al een fantastische prestatie, maar het feit dat Canon maar liefst vier awards in verschillende categorieën voor imaging-producten in de wacht heeft gesleept, geeft aan dat Canon haar uiterste beste doet om kwalitatief sterke producten te maken.

Picture_news1

Het winnen van een TIPA-award is een geweldige prestatie, maar bekroond te worden met vier awards is een duidelijke erkenning dat Canon in meerdere segmenten op het gebied van imaging-producten onovertroffen is.

De TIPA-jury bestaat uit redacteuren van 29 belangrijke internationale fotografietijdschriften, zodat de objectiviteit en het prestige van de TIPA-awards worden gewaarborgd. Canon heeft awards gewonnen in de categorieën voor DSLR's, compacte camera's, objectieven en printers.

Ga naar de productpagina's en zie waarom elk product als beste in deze categorie is gekozen. Klik op de awards om te zien welke awards deze producten nog meer hebben gewonnen en waarom!

• Best DSLR-instapmodel: Canon EOS 600D

• Beste superzoomcamera: Canon PowerShot SX230 HS

• Beste objectief voor professioneel gebruik: Canon EF 70-200mm f/2,8L IS II USM

• Beste multifunctionele fotoprinter: Canon PIXMA MG8150

spacer
					image
Meer artikelen