Laat je nieuwste video's aan vrienden en familie zien

Als je een prachtige video hebt gemaakt van een gedenkwaardige gelegenheid wil je die natuurlijk aan je vrienden en familie laten zien.

CANON iMAGE GATEWAY Video Podcast is een unieke manier om je films snel, gemakkelijk en veilig te delen met wie je maar wilt.

Video Podcast is een exclusieve service voor eigenaren van camera's en camcorders van Canon. Als je een van deze producten heb geregistreerd op CANON iMAGE GATEWAY, vind je de service in het hoofdmenu van je persoonlijke startpagina.

Als je wilt beginnen, moet je de Video Podcast Utility downloaden en deze op je PC of Mac installeren. Daarna ben je klaar om de filmpjes van je digitale camera of camcorder te delen. Het programma is erg eenvoudig en bij elke stap krijg je aanwijzingen.

Als je je vrienden en familieleden een uitnodiging per e-mail hebt gestuurd, kunnen ze zich abonneren op je kanaal en je film downloaden via iTunesTM. Ze kunnen je film dan op hun PC bekijken. En als ze de film op hun iPodTM of iPhoneTMzetten*, kunnen ze waar ze maar willen de film ook op hun iPodTM of iPhoneTM bekijken. Steeds als je een nieuwe film uploadt naar je kanaal, ontvangen ze deze automatisch als ze iTunesTM op hun PC of Mac openen.

Start je eigen CANON iMAGE GATEWAY Video Podcast-kanaal.

 

 *   iTunesTM , iPhoneTM en iPodTM zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen.

spacer
					image