08 maart 2016

IAAF-wereldkampioenschap halve marathon

Canon is de trotse sponsor van het IAAF-wereldkampioenschap halve marathon

Canon kan met trots bekendmaken dat Canon als onderdeel van haar sponsorschap van de IAAF World Athletics Series, sponsor zal zijn voor het IAAF-wereldkampioenschap halve marathon. De beste hardlopers ter wereld zullen de straten van Cardiff betreden in de meest fel bevochten eliterace die meer dan voldoende spanning en entertainment oplevert voor toeschouwers en hardlopers.

Het evenement is de perfecte gelegenheid voor hardlopers van alle leeftijden en op alle niveaus om in de voetstappen van kampioenen te treden en deel uit te maken van de meest prestigieuze, internationale hardloopevents van 2016.

Als officiële partner van IAAF zullen diverse invoer- en uitvoerproducten van Canon worden gebruikt als de officiële producten tijdens de IAAF-wereldkampioenschappen, waaronder ook camera's, lenzen, videocamera's, kopieerapparaten, multifunctionele apparaten, printers, scanners en projectoren.

Blijf op de hoogte

Binnenkort: Bekijk de wereld zonder zoeker.

Abonneren op de nieuwsbrief