LFW Hero

2016-02-25T00:30:55.000Z

Fotografeer de catwalks tijdens London Fashion Weekend

Canon is de officiële leverancier voor het London Fashion Weekend en biedt 500 plaatsen om trends en catwalkshows tijdens het London Fashion Weekend in februari 2016 te fotograferen.

Deelnemers krijgen een inspirerend praatje van een topfotograaf die net van London Fashion Week afkomt, gevolgd door een shoot vanuit het fotografenvak, een exclusief gebied aan het einde van de catwalk.

Om gebruik te maken van en deel te nemen aan deze fantastische kans, houd je gewoon de berichten van Canon in de gaten via de verschillende kanalen zoals social media, Canon Professional Services, Pro Imaging en onderwijspartners en fotografieverenigingen.

Blijf op de hoogte

Binnenkort: Bekijk de wereld zonder zoeker.

Abonneren op de nieuwsbrief