hero

Actieshots en watersport

PIXMA Tips & Tricks

Als je een bijzondere foto wilt maken, zit je bij surfers, kajakkers en andere watersporters helemaal goed. Watersport draait om spanning, opspattend water, sprongen, bewegingen en snelheid. Een goede foto vraagt dus om inspanning en geduld. Canon heeft een aantal tips en tricks voor je waarmee je mooiere prints maakt.

Gebruik het juiste papier

Het Photo Paper Pro Platinum PT-101-fotopapier van Canon met hoogglansafwerking werkt uitstekend met inkt van Canon en is het ideale papier voor opnamen vol actie en snelheid. Het resultaat glanst mooi en barst van de rijke kleuren en haarscherpe details.

Startschot (overdag) - Kiyotaka Okami
Informatie over rechten: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/

Selecteer in het printerstuurprogramma de optie zonder witrand, als je PIXMA over deze instelling beschikt. Een randloze foto ziet er namelijk indrukwekkender uit. Zonder witrand wil zeggen dat de printer helemaal tot aan het einde van het papier kan printen. De printer vergroot dan de foto om de pagina op te vullen. Bekijk wel even het voorbeeld op het scherm, zodat je zeker weet dat de randen van het frame niet buiten de pagina vallen.

Blijf op de hoogte

Binnenkort: Bekijk de wereld zonder zoeker

Abonneren op de nieuwsbrief