Autumn Leaves Boy

Gebruik maken van herfstlicht

LEGRIA Tips & Tricks

Gezien de overgang naar de herfst met zijn kleuren is dit een fantastisch moment om te gaan wandelen met je LEGRIA. Doordat de zon steeds lager staat, is het licht vaak warm en zacht – ideaal om de hele dag video-opnamen te maken. Door de koudere nachten is er 's ochtends ook meer kans op mist. Ga er vroeg op uit om video-opnamen te maken van de stad of het platteland in de mist, voordat die verdwijnt door de zon.

Herfst-Bladeren-Jongen Seattleye
Rechten: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/

Filmen in het begin van de herfst is een kans om het contrast te laten zien tussen levendige kleuren en met meer gedempt contrast. Parken en het platteland zijn de beste plekken voor levendige kleuren. Als je vrienden, familie of andere mensen vastlegt, zorg dan dat de sterren van je film zich kleden in levendige kleuren.

De kleuren van de natuur, met bladeren in stralende herfsttinten, vormen een prima scène voor je video. Maak een paar clips met vallende bladeren. Of pak een paar handen vol bladeren en gooi die in de lucht. Een paar vallende bladeren voor je onderwerp zorgen voor een aantrekkelijk beeld. Veel LEGRIA-modellen hebben een Slow Motion-voorziening om zulke opnamen prachtig vast te leggen. En leg ook het geritsel van voetstappen op droge bladeren vast. Echt een typisch herfstgeluid.

En het allerbelangrijkste: video bewerken en delen, voordat het winter wordt.

Blijf op de hoogte

Binnenkort: Bekijk de wereld zonder zoeker

Abonneren op de nieuwsbrief