legria wifi video cameras

LEGRIA-videocamera's met Wi-Fi

Zorg dat je verbonden bent, met Canon's wireless LEGRIA-videocamera's. Onderweg delen, live streaming en afstandsbediening van de camera.

wireless hd video cameras

Wireless HD-videocamera's in actie

Video bekijken

Live streaming van video

Live streaming van video's naar Android¹- en iOS-apparaten¹ – om kamers in huis op afstand in de gaten te houden. Opname activeren en aanpassen, zelfs als je buitenshuis bent². Download de gratis CameraAccess Plus-app om aan de slag te gaan.

CameraAccess Plus-app downloaden (Android)

CameraAccess Plus-app downloaden (iTunes)

live video streaming

Wi-Fi afstandsbediening

Geniet van Live View afstandsbediening van de instellingen van je LEGRIA Wi-Fi-camcorder via een smartphone of tablet. Ideaal om te fotograferen wanneer je niet gemakkelijk bij de camera kunt.

legria wifi remote

Bladeren op afstand

Gebruik de Canon Camera Connect-app2 via je smartphone of tablet voor het wireless bekijken van videoclips op je camcorder. Sla je favoriete clips direct op je apparaat2 op om deze in een handomdraai online te delen.

Canon Camera Connect-app downloaden

camera connect app

Maak verbinding met de wereld

Zet je nieuwste video wireless over van je videocamera² met Wi-Fi naar Connect Station CS100, bekijk ze in Full HD op je TV en deel ze online met vrienden.

Meer info over Canon Connect Station CS100

connect station cs100

Rechtstreeks delen via internet

Video's rechtstreeks uploaden naar internet, zonder computer. Je hoeft alleen een eenvoudige configuratieprocedure uit te voeren. Maak vanaf je camcorder verbinding met je Wi-Fi-thuisnetwerk* en deel je video's via YouTube, Facebook, Twitter en e-mail.

* Direct delen via internet en de functies voor Verzenden via server vereisen een image.canon-account. image.canon wordt mogelijk niet ondersteund in sommige landen of regio's. Ga naar www.canon.nl/cig voor meer informatie

1 Ondersteunde besturingssystemen: Android 2.3 - 4.4, iOS5, iOS6, iOS7. Functionaliteit is niet gegarandeerd op alle apparaten.
2 Exclusief LEGRIA GX10, LEGRIA HF G40 LEGRIA mini en LEGRIA mini X. Voor controle buitenshuis heb je een internetverbinding nodig met een UPnP-router en ondersteuning voor het verkrijgen van een openbaar IP-adres.

iPad, iPhone, iPod en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.

Android™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.