hero
alt text goes here

MULTIPURPOSE
VIDEOCAMERA'S

Compacte, lichtgewicht en veelzijdige videocamera's, ideaal voor een groot aantal specialistische toepassingen.

Uiterst configureerbaar met meerdere interfaces

Met hun ongekende veelzijdigheid, uitvoer van hoge kwaliteit en uitgebreide flexibiliteit op het gebied van configuratie-installatie en bediening geven deze multifunctionele videocamera's een nieuwe dimensie aan toepassingen zoals wildlife- en natuurdocumentaires, live theater, studio-opnamen en opnamen en bewaking op afstand.

feature

ME20F-SHN

Deze professionele netwerkcamera biedt Full HD-video in kleur in bijna volledige duisternis met een maximum ISO van meer dan 4 miljoen dankzij een full-frame 2,26 Megapixel CMOS-sensor.

feature

Compleet assortiment

Creatieve configuraties

Vergroot je creativiteit dankzij een EF-vatting met Cinema Lock, die een brede selectie compatibele Canon EF/EF-S-objectieven ondersteunt. Eenvoudig te integreren met workflows met uitgebreide aansluitingsmogelijkheden* zoals HDMI OUT-, Genlock- en 3G-/HD-SDI-aansluitingen.
*Afhankelijk van het model

Creative configurations

Meervoudige bedieningsinterface

Installeer en bedien de camera op jouw manier dankzij verschillende interfaces voor bediening op afstand*, met opties voor een 2,5 mm-aansluiting, een RS422-aansluiting en een Ethernet-aansluiting.
*Afhankelijk van het model

Multi control interface

Compact en flexibel

Deze compacte en flexibele camera's met bevestigingspunten aan boven- en onderkant zijn eenvoudig te installeren op moeilijk bereikbare plekken en ideaal voor specialistische toepassingen dankzij de unieke functies* zoals ultrahoge ISO, infrarood, Ethernet en geavanceerde autofocus.
*Afhankelijk van het model

Small and flexible

Gerelateerde producten

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Ontdek Canon Pro-video en transformeer de manier waarop je met video werkt

Of je nu indrukwekkende indiedocumentaires, verslavende boxsetseries of bekroonde speelfilms maakt, er is een Canon Pro-videoproduct dat je creativiteit naar een hoger niveau kan tillen.

Praat met Canon