legria family video cameras

LEGRIA compacte familievideocamera's

Prachtig stabiele Full HD-video's van uitmuntende kwaliteit opnemen en delen, met de LEGRIA HF R-serie compacte videocamera's.

Intelligent Optical Image Stabilizer

Intelligent IS zorgt voor scherpe gedetailleerde video's, zodat jij je kunt concentreren op het opnemen. Hiermee wordt automatisch de scène gedetecteerd en worden uit 4 modi exact de juiste instellingen voor de Image Stabilizer geselecteerd om bewegingen te compenseren en onscherpte te voorkomen.

Superieure opnamekwaliteit

Optimale Full HD met opnamen op 50 frames per seconde – zelfs snel bewegende onderwerpen zijn helder en duidelijk.

highest quality recording
baby mode video cameras

Magische babymomenten

Met de geavanceerde Babymodus leg je de eerste stapjes, de eerste woordjes en allerlei andere mooie momenten vast. Je kunt leuke albums maken voor maximaal drie kinderen en de beelden worden automatisch opgeslagen in het geselecteerde album.

Video bekijken

Zoom Framing Assist

Met een krachtige zoom raak je gauw je onderwerp kwijt. Met Zoom Framing Assist houd je het gemakkelijk in beeld om de actie te volgen. Als je je onderwerp kwijt bent, vind je het terug met één druk op een knop. De oorspronkelijke zoomstand wordt hersteld.

zoom framing assist

Uitzonderlijke audiokwaliteit opnemen

Met Audio Scene Select en een hooggevoelige ingebouwde zoommicrofoon maak je movies met een geluid dat net zo mooi is als het beeld. Maak je keuze uit 5 scènemodi, zoals muziek of spraak. Dan worden de audio-instellingen automatisch geoptimaliseerd.

audio scene select