vakbeurssign

Bezoek Canon tijdens Vakbeurs Sign 2017


Van 14 t/m 16 maart 2017 neemt Canon deel aan de Vakbeurs Sign in de Evenementenhal Gorinchem. Tijdens deze tweejaarlijkse vakbeurs presenteren creatieve branches de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties. Op onze stand tonen wij hoe u met print waarde kunt toevoegen aan verpakkingen, retail & point of sale, interieurdecoratie en graphic arts.

Op de Vakbeurs Sign demonstreren wij de meest uiteenlopende, innovatieve applicaties en creatieve toepassingen die de allerlaatste printtechnologieën en media te bieden hebben. Wij denken graag met u mee over hoe u meer kansen kunt creëren door het benutten van nieuwe mogelijkheden en het betreden van nieuwe markten.

Ontvang een gratis toegangskaart

Vraag hieronder uw gratis toegangskaart aan:

Gratis Toegang

Innoveren met print

De huidige trend naar meer personalisering van uiteenlopende toepassingen leidt tot een toenemende vraag naar exclusieve, op maat gemaakte producten voor onder andere interieurdecoratie. Dit biedt fantastische groeikansen voor organisaties die hun bestaande afzetmarkt willen uitbreiden. Laat u op onze stand inspireren door de eindeloze mogelijkheden en toegevoegde waarde van print voor (interieur-)toepassingen en de industrie.

Unieke preview: UVgel-printtechnologie

Op de Canon-stand vindt u een unieke preview van onze nieuwe UVgel-printtechnologie. Deze technologie vormt de basis van een nieuwe serie roll-to-roll printers, waarvan de eerste een uiterst productieve 64” roll-to-roll printer is die in het voorjaar van 2017 wordt geïntroduceerd. Deze nieuwe serie roll-to-roll printers biedt grootformaat print providers een ongeëvenaarde combinatie van productiviteit, beeldkwaliteit, inzetbaarheid, automatisering en lage operationele kosten. Mis het niet!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Canon te bieden heeft? Ga dan naar canon.nl/innoverenmetprint of neem contact op met Nadine Schoenmakers via e-mailadres nadine.schoenmakers@canon.nl of via telefoonnummer 06-27741541.

  • Canon
  • ...
  • Vakbeurs Sign 2017