Transform, digital transformation and business process management

Transformeer uw bedrijfsprocessen om sneller en slimmer te werken

Uitdagingen

Handmatige processen belemmeren de productiviteit en daarmee de groei van uw organisatie. Doelstellingen als kortere doorlooptijden, verlaging van administratieve kosten en adequate beveiliging van documentintensieve workflows komen in het geding. 

Verbeter de manier waarop u werkt door belangrijke onderdelen van uw processen te digitaliseren en automatiseren. Dit kunt u op een aantal manieren doen: door integratie van technologieën, managed services of zelfs volledige uitbesteding van uw documentprocessen aan Canon.

Transform, DWF Law discover the benefits of going paperless using digital transformation solutions from Canon

Case Study

Ontdek hoe Canon Woonbedrijf heeft geholpen met een schaalbaar en toekomstgericht document-managementsysteem (DMS) om alle inkomende en uitgaande poststukken te kunnen verwerken en zo meer klantgericht te kunnen werken.

Lees meer

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon kan helpen uw bedrijf te transformeren

Neem contact op

Onze diensten en producten

Digitale postkamer

digitale postkamer
Verbeter de productiviteit, verlaag de kosten en bied betere klantenservice door post sneller en efficiënter te verwerken met een digitale postkamer.

Geautomatiseerde factuurverwerking

Geautomatiseerde factuurverwerking
Handmatige verwerking van facturen kan inefficiënt en foutgevoelig zijn - dat kost u tijd en geld. Canon's oplossing voor de geautomatiseerde verwerking van facturen helpt u uw cashflow onder controle te houden. Dat bespaart u tijd en geeft u zekerheid.

3D-printen voor prototyping

3D-printen voor ontwerpcommunicatie
Laat uw bedrijf groeien door te investeren in innovatieve technologie die productontwerp liberaliseert en de tijd en kosten voor het maken van prototypen reduceert.

3D-printen voor de maakindustrie

Geautomatiseerde factuurverwerking
Kom tegemoet aan de wensen en eisen van een snel veranderende markt door sneller en voordeliger uiterst nauwkeurige onderdelen en prototypen te maken.

CAD/GIS in-house printen

grafisch printen
Werk sneller door de manier waarop u CAD- en GIS-tekeningen print en deelt, te verbeteren met de geavanceerde print- en nabewerkingsoplossingen voor CAD en GIS van Canon.

Campus Services

picture-campus-services
Stel de student, medewerker en gastgebruiker centraal door ze te laten betalen, printen en scannen vanaf hun eigen device met hun eigen voorkeursidentiteit, om het gebruik van printfaciliteiten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Canon Campus Services is volledig outsourcing van campus-gerelateerde processen (BPO).

Beheer van bedrijfskritische documenten

Beheer van bedrijfskritische documenten
Voorkom kostbare fouten door te waarborgen dat bedrijfskritische documenten op de juiste plaats en het juiste moment worden afgeleverd.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Business Process Management - Transformeer