Transform, digital transformation and business process management

Transformeer uw bedrijfsprocessen om sneller en slimmer te werken

Uitdagingen

Handmatige processen belemmeren de productiviteit en daarmee de groei van uw organisatie. Doelstellingen als kortere doorlooptijden, verlaging van administratieve kosten en adequate beveiliging van documentintensieve workflows komen in het geding. 

Verbeter de manier waarop u werkt door belangrijke onderdelen van uw processen te digitaliseren en automatiseren. Dit kunt u op een aantal manieren doen: door integratie van technologieën, managed services of zelfs volledige uitbesteding van uw documentprocessen aan Canon.

Transform, DWF Law discover the benefits of going paperless using digital transformation solutions from Canon

Case Study

Ontdek hoe Canon Woonbedrijf heeft geholpen met een schaalbaar en toekomstgericht document-managementsysteem (DMS) om alle inkomende en uitgaande poststukken te kunnen verwerken en zo meer klantgericht te kunnen werken.

Lees meer

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon kan helpen uw bedrijf te transformeren

Neem contact op

Onze diensten en producten

Digitale postkamer

digitale postkamer
Verbeter de productiviteit, verlaag de kosten en bied betere klantenservice door e-mail sneller en efficiënter te verwerken met digitale postkamer.

Geautomatiseerde factuurverwerking

Geautomatiseerde factuurverwerking
Handmatige verwerking van facturen kan inefficiënt en foutgevoelig zijn - dat kost u tijd en geld. Canon's oplossing voor de geautomatiseerde verwerking van facturen helpt u uw cashflow onder controle te houden. Dat bespaart u tijd en geeft u zekerheid.

3D-printen voor prototyping

3D-printen voor ontwerpcommunicatie
Onderscheid u in een concurrerende markt door te investeren in een innovatieve 3D-printtechnologie. Hiermee geeft u uw klanten letterlijk een extra dimensie in hun toepassingen en marketing. Dit helpt u ook betere marges te genereren als compensatie bij hogere kosten en afnemende winst uit andere bedrijfsactiviteiten.

3D-printen voor de maakindustrie

Factuurverwerking
Ontwikkel producten met zeer gedetailleerde en ingewikkelde ontwerpen die onmogelijk met de hand te maken zijn. Door het produceren van wasmodellen bespaart u tijd en kosten. Met deze geprinte 3D-modellen gebruikt bij het gieten via de verloren wasmethode, maakt 3D-printen het mogelijk om de ontwerpcycli drastisch te verkorten, waardoor u uw producten sneller op de markt kunt brengen.

CAD/GIS in-house printen

picture-Interieurinnovaties met print
Grootformaat printers vormen van oudsher de basis van Canon in de bouwwereld. Wij kennen het belang van bedrijfszekere grootformaat printers voor het ontwerp- en bouwproces. Hoogwaardige grootformaat kleurenprinters en productieve grootformaat zwart-wit printers tonen ieder detail in bouwtekeningen en ontwerpvoorstellen. Uitstekende leesbaarheid en kleurvlakken verkleinen de kans op fouten in de uitvoering die tot faalkosten leiden.

Campus Services

picture-campus-services
Stel de student, medewerker en gastgebruiker centraal door ze te laten betalen, printen en scannen vanaf hun eigen device met hun eigen voorkeursidentiteit, om het gebruik van printfaciliteiten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Canon Campus Services is volledig outsourcing van campus-gerelateerde processen (BPO).

Beheer van bedrijfskritische documenten

Beheer van bedrijfskritische documenten
Versterk de gegevensbeveiliging en voorkom kostbare fouten door te waarborgen dat bedrijfskritische documenten op het juiste moment naar de juiste bestemming worden verzonden.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Business Process Management - Transformeer