Project Niagara komt tot leven als Océ VarioPrint i300

Oce-VPi300-banner

Canon’s veelbesproken eerste high-speed losblad inkjetpers, voorheen bekend als project Niagara, is officieel gepresenteerd als de Océ VarioPrint i300. De aankondiging werd tijdens de Hunkeler Innovationdays 2015 in Luzern, Zwitserland gedaan.

De Océ VarioPrint i300 is ontworpen om het verschil in snelheid en capaciteit tussen traditionele hoogwaardige, op toner gebaseerde losblad printers en instapmodel continuous-feed inkjetpersen te overbruggen en daarmee drukwerkleveranciers te helpen hun losblad zwart-wit- en kleurenworkflows te consolideren tot één productief printsysteem.

Dankzij gepatenteerde inkt- en papierverwerkingstechnologieën kan de Océ VarioPrint i300 op een breed scala van media produceren, waaronder gecoat en ongecoat papier en inkjetpapier, met snelheden van tot wel 8.500 vellen A4 dubbelzijdig of 3.800 vellen B3 dubbelzijdig per uur. Het ontwerp van de printer zorgt ervoor dat deze compatibel is met de nabewerkingsmogelijkheden van de Océ VarioPrint 6000-serie. Bovendien is door integratie met het Océ PRISMAproduction-platform en de Océ PRISMAsync digitale front-end een verscheidenheid aan krachtige digitale workflowopties mogelijk.

Peter Wolff, European Director, Commercial Printing Group, Canon Europe: "De Océ VarioPrint i300 is niet alleen een boeiend apparaat door de technologieën die het bevat, maar ook door de nieuwe mogelijkheden die het klanten biedt.  Het stelt klanten in staat hun voorraad te beperken, verspilling te voorkomen en doorlooptijden te verbeteren voor talloze applicaties, zoals het printen van boeken, afschriften, handleidingen en nog veel meer en op een manier zoals nooit tevoren."

De Océ VarioPrint i300 zal later in 2015 officieel worden uitgebracht.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!