Productiviteit optimaliseren met PRISMAprepare 6.2

Canon's All-in-One software voor documentvoorbereiding PRISMAprepare 6.2, gelanceerd in juli 2015, stroomlijnt het make-ready proces van compositie tot productie, voor zowel leveranciers van print en drukwerk als centrale repro's. De oplossing helpt de doorlooptijd te verkorten, bevordert de productiviteit en vermindert de operationele kosten.

We hebben functies en licenties geïntroduceerd om problemen aan te pakken waarmee zowel leveranciers van print en drukwerk en kleine repro's kampen, om ze de mogelijkheid te bieden hun productie te optimaliseren,

aldus ErnstJan de Bruin, European & UK Product Business Developer (PRISMA Solutions), Canon Europe.

Nieuw is bijvoorbeeld de functionaliteit om content te bewerken, zodat er eenvoudig op het laatste moment wijzigingen in een document kunnen worden aangebracht en het niet ter correctie hoeft te worden teruggestuurd naar de klant. Kleuren kunnen ook gelijktijdig op meerdere afbeeldingen worden aangepast, zelfs op verschillende pagina's.

Met de functie 'soft proofing' kunnen opdrachtgevers eventuele fouten of onregelmatigheden in het bestand aantekenen en dit ter correctie naar de leverancier van print en drukwerk terugsturen. Dit is een veel efficientere en snellere methode om printopdrachten te valideren en vermindert bovendien het papierverbruik. "Met deze functie biedt de software een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, want functionaliteit van een dergelijk niveau vind je normaliter alleen in aanzienlijk duurdere softwarepakketten," voegt De Bruin eraan toe.

Werkvoorbereiders kunnen in de PRISMAprepare interface de afmetingen en positie van de PDF-boxen bepalen en wijzigen, en een voorbeeld van het resultaat bekijken. Ook is het afloopgebied te vullen met een kleur uit het kleurenpalet van het systeem of uit het document met behulp van de kleurenkiezer. Daarnaast is er ondersteuning van native bestanden voor het openen en printen van Microsoft® Office-documenten (Word, PowerPoint® en Excel®) zonder ze buiten de toepassing te converteren. Dit maakt een snellere doorlooptijd mogelijk, terwijl de printkwaliteit optimaal is dankzij de mogelijkheid om zelf de conversie-instellingen te bepalen.

De software ondersteunt Canon's hoogwaardige imageRUNNER ADVANCE machines en het volledige aanbod van Canon imagePRESS en Océ VarioPrint, evenals andere kleur-en zwart-wit productieprinters.

Klik hier voor meer informatie over wat PRISMAprepare 6.2 voor uw printomgeving kan betekenen.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!