Een nieuwe stap in workflowoptimalisatie met PRISMAdirect

Workflow-automatisering wordt alom door leveranciers van print en drukwerk beschouwd als cruciaal voor de optimalisering van het productieproces. Canon speelt hierop in met de introductie van PRISMAdirect, uiterst schaalbare web-based software waarmee de volledige productieworkflow van orderontvangst tot productie en fulfilment wordt gestroomlijnd.

PRISMAdirect biedt een veilige en complete Adobe PDF-workflow en gebruikt gestandaardiseerde JDF/JMF om verschillende systemen te koppelen voor data-invoer en -uitvoer, waarmee herhalende handelingen worden voorkomen, de workflow wordt versneld en de productiviteit stijgt.

De software bestaat uit twee hoofdcomponenten, het Order Processing Console en de optionele Webshop module, waarmee leveranciers van print en drukwerk respectievelijk zowel print als producten via een groot aantal verschillende bronnen kunnen aannemen en verwerken, en een onbeperkt aantal webshops kunnen maken.

Met PRISMAdirect kunnen bestellingen en printopdrachten eenvoudig worden beheerd met een duidelijk en consistent inzicht via een gebruiksvriendelijke web-interface. Tevens wordt een overzicht geboden van alle klantcommunicatie, indien gewenst geautomatiseerd voor een snelle en eventueel persoonlijke respons. Daarnaast is er een registratie- en rapportagefunctie voor financiele achtergrond van de bedrijfsprestaties.

Met PRISMAdirect kunnen bestaande workflows worden gekoppeld en uitgebreid, door ze meer te integreren en stroomlijnen. Leveranciers van print en drukwerk kunnen bestaande apparatuur behouden dankzij de brede ondersteuning van productie printsystemen met PRISMAsync, EFI Fiery, alsmede systemen van derden. Breedformaatprinters kunnen ook in bestaande workflows worden geïntegreerd.

Mark Lawn, European Director van Professional Print, Canon Europe, zegt:

Printopdrachten worden kleiner, talrijker en veelzijdiger, en kunnen uit een groot aantal verschillende kanalen komen. Leveranciers van print en drukwerk hebben een totaaloplossing nodig waarmee deze opdrachten kunnen worden binnengehaald en verwerkt, en waarmee ze hun productie en fullfilment kunnen beheren. PRISMAdirect is flexibel genoeg om te kunnen worden aangepast aan de specifieke vereisten van elke organisatie en om mee te groeien als het werk toeneemt.

PRISMAdirect is nu rechtstreeks verkrijgbaar bij Canon en via bevoegde resellers.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!