Verwerking van variabele data en verbeterde toegang

Variable data processing and improved accessibility

Versie 5.4 van de Océ PRISMAaccess-software voor workflowbeheer beschikt over nieuwe tools voor het printen van variabele gegevens en verzenden van opdrachten, zodat grafisch ondernemers en interne repro's waarde kunnen toevoegen en het bestelproces kunnen vereenvoudigen.

De software helpt drukwerkleveranciers – zowel intern als extern – klanten aan te trekken en stroomlijnt het online proces van opdrachtverzending voor grafisch ondernemers. Bovendien zorgt de software ervoor dat grafisch ondernemers klanten moeiteloos kunnen informeren over de status van hun orders. De software stelt grafisch ondernemers in staat opdrachten sneller te verwerken en meer grip op de kosten te houden. Functies zoals e-mailintegratie geven gebruikers daarnaast meer flexibiliteit in het verwerken van opdrachten.

Nieuwe functionaliteit voor het printen van variabele gegevens ondersteunt het ontwerpen, verzenden, samenstellen en printen van gepersonaliseerde documenten. Dit maakt het mogelijk voor de grafisch ondernemer om producten op basis van variabele gegevens te maken, zoals visitekaartjes en briefpapier, die de klant vervolgens kan bestellen via het eenvoudige systeem voor het verzenden van opdrachten.

Océ PRISMAaccess 5.4 helpt grafisch ondernemers bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten door verbeterde toegankelijkheid en een probleemloos bestelproces met nieuwe functies zoals het eenvoudig verzenden van documenten die zijn opgeslagen in de cloud en rechtstreekse betaling tijdens verzending. Bovendien geeft de functionaliteit voor rechtstreekse betaling grafisch ondernemers direct feedback over betalingen, waardoor tijd wordt bespaard die men anders kwijt zou zijn met het afstemmen van betalingen.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!