Make-ready software afgestemd op de gebruiker

User-centric make-ready software

In september 2013 werd versie 6.1 van Océ PRISMAprepare gelanceerd. Deze alles-in-een software voor documentvoorbereiding biedt gebruikers nu nóg meer functionaliteit, met het vertrouwde gebruiksgemak.

Deze make-ready software voorziet in de prepressbehoeften van drukkers via één gebruiksvriendelijke oplossing. Van paginaopschoning en documentoptimalisatie tot kleurcontrole en -correctie en documentvoorbereiding voor nieten, vouwen of perforeren: deze alles-in-één oplossing doet het allemaal. De gebruiker kan zelfs documenten voorbereiden voor het maken van boekjes of garenloos binden. De softwareoplossing maakt documentvoorbereiding eenvoudig door alle repetitieve handelingen te automatiseren. Zo kunnen prepressmedewerkers meer tijd besteden aan andere dingen. Océ PRISMAprepare is ontwikkeld op basis van uitgebreide feedback van de gebruikerscommunity, waardoor het uitblinkt in gebruiksgemak. Nieuwe gebruikers hebben het snel onder de knie. Dankzij de WYSIWYG-voorbeeldweergave zien gebruikers tijdens de documentvoorbereiding exact hoe het document er afgedrukt zal uitzien. Zo hoeven er geen of minder proefafdrukken gemaakt te worden.

Nieuw in Océ PRISMAprepare 6.1 is onder andere de VDP-functionaliteit (Variabele Data Printing) om variabele data zoals tekst en afbeeldingen toe te voegen aan PDF-bestanden. Dit is vooral handig voor toepassingen als visitekaartjes, direct mail of gepersonaliseerde trainingshandleidingen. De VDP-ondersteuning in de make-ready workflow verbetert de productiviteit en, belangrijker nog, stelt gebruikers in staat om de meerwaarde van drukwerk te vergroten.

Ook nieuw is de Hot Folder-functionaliteit, waarmee gebruikers meerdere mappen tegelijk kunnen beheren. Ze kunnen deze toewijzen aan vooraf gedefinieerde workflowtemplates en hiermee de doorlooptijd verkorten en het risico op fouten verminderen.

Versie 6.1 van Océ PRISMAprepare is gebaseerd op een Adobe PDF-bibliotheek, wat kopiëren en plakken van het ene naar het andere PRISMAprepare-venster mogelijk maakt. De gebruiker kan vanuit Océ PRISMAprepare 6.1 ook in realtime de status controleren van het printsysteem dat hij wil gebruiken.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!