De nieuwe Océ PlotWave® grootformaat zwart-wit printsystemen besparen tijd en geld

New Océ PlotWave

Canon heeft haar portfolio voor grootformaat printen in zwart-wit uitgebreid met twee nieuwe printsystemen: de Océ PlotWave® 340 en de Océ PlotWave 360. Beide printsystemen besparen de klant tijd en geld bij het printen, kopiëren en scannen van technische documenten.

Deze nieuwste modellen zetten een nieuwe standaard in gebruiksgemak en cloudintegratie. Zij zijn ontworpen voor technische gebruikers die via online portals of de cloud samenwerken aan projecten en die meer flexibiliteit van hun multifunctioneel printsysteem verlangen.

De Océ PlotWave 340 en Océ PlotWave 360 zijn voorzien van een nieuw Océ ClearConnect multi-touch bedieningspaneel dat is geïnspireerd op de technologie van tablets. Hiermee kunnen operators een document openen, inzoomen en naar specifieke gedeelten in het document pannen. Ook kunnen zij tijdens het scannen of kopiëren een live ‘what you see is what you print’ printvoorbeeld bekijken waardoor kostbare fouten voorkomen kunnen worden.

Bestanden kunnen vanuit workflows in de cloud naar de nieuwe Océ PlotWave-printers worden opgehaald en vervolgens naar een door de gebruiker opgegeven cloudlocatie worden gescand. Dit vereenvoudigt documentworkflows en met name bij projecten waaraan door mensen op verschillende locaties wordt gewerkt. Gebruikers kunnen tevens bestanden printen vanaf een USB-stick of vanaf netwerklocaties.

De Océ PlotWave kan tot zes A1-formaat plots per minuut printen. Dankzij Océ Radiant Fusing-technologie is er nagenoeg geen opwarmtijd. Dit betekent dat gebruikers binnen minder dan 40 seconden de eerste print in handen hebben, in tegenstelling tot de gebruikelijke vier minuten bij conventionele printers.

Gebruikers kunnen documenten vanaf hun desktopcomputer via Océ Publisher Select naar de printer versturen. Via de mobiele app Océ Publisher kan er zelfs vanaf een mobiele telefoon worden geprint.

De Océ PlotWave-machines kunnen tijdens het kopiëren of scannen ook tegelijk printen. De gebruiker kan deze printers ook instellen met vouwopties waardoor grootschalige projectplanningen en -diagrammen in een handzamer formaat worden geprint.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!