Océ Arizona 2200-serie geïntroduceerd tijdens drupa 2016

Na de geslaagde introductie van de Océ Arizona 1200-serie in het begin van 2016 kondigde Canon tijdens drupa (31 mei - 10 juni 2016, Düsseldorf) de introductie aan van de nieuwe Océ Arizona 2200-serie UV-flatbedprinters. De nieuwe Océ Arizona 2260 en 2280, die bedoeld zijn als vervanging van de Océ Arizona 600-serie, zijn ontwikkeld om te voorzien in de behoeften van Print Service Providers (PSP's) die hun productiecapaciteit willen vergroten, hun toepassingsbereik willen verbreden en strakkere deadlines willen halen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Mathew Faulkner, European Marketing Manager voor de Wide Format Print Group, Canon Europe:

Er zijn veel mogelijkheden voor middelgrote PSP's om te groeien en hun aanbod te diversifiëren. Als ze hierin willen slagen, moeten ze echter niet alleen afdrukkwaliteit bieden, maar ook snelheid en efficiëntie, aangezien de behoeften van de consument continu veranderen. De Océ Arizona 2200-serie biedt een flexibele en schaalbare oplossing met een kortere levertijd en hoogwaardige prints met een uitstekende nabewerking op een breed scala aan materialen. Wij geloven dat PSP's hiermee hun aanbod kunnen optimaliseren en op een snelle en rendabele wijze uitstekende producten kunnen leveren.

Met de High Definition-printmodus is de nauwkeurige dotpositionering mogelijk die vereist is voor industriële toepassingen. Tegelijkertijd levert de optionele toevoeging van lichtcyaan en lichtmagenta inkt de soepelere kleurovergangen, highlights en zachte kleuren op die essentieel zijn als u zich ook wilt toeleggen op fotografische en fine art-toepassingen.

Het verbeterde vacuümsysteem zorgt ervoor dat media met een afwijkende vorm en zware, gladde of voorgesneden harde media op een betrouwbare manier worden gefixeerd, terwijl het nieuwe UV-uithardingssysteem de oppervlakhitte beperkt, zelfs wanneer er op de dunste, meest hittegevoelige folie en zelfklevende PVC wordt geprint. De mogelijkheid om te printen op flexibel rolpapier van maximaal 2,2 meter breed maakt de Océ Arizona 2200-serie nog flexibeler, doordat u zonder toezicht kunt printen.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!