Prachtige prints voor aan de wand

Prints so beautiful they belong on the wall

Canon heeft onlangs haar papieraanbod uitgebreid met vlies behangpapier voor interieurdecoratie en een assortiment papier van hoge kwaliteit voor professionele fotografie.

LFM345 is vliesbehangpapier van 130 g/m² van hoge kwaliteit dat is gemaakt van pulp en textielvezels en is ontwikkeld voor gebruik bij de Océ CrystalPoint®-technologie. Printen met de kwalitatief hoogstaande printmodi op Océ ColorWave-apparaten levert excellente resultaten op, waardoor het papier bij uitstek geschikt is voor het maken van wandbekleding voor beurzen en tentoonstellingen, toneeldecors en binnenhuisdecoratie.

Dit papier is speciaal ontwikkeld voor digitale printtechnologie en is daardoor geschikt voor grafische bedrijven die services voor behangpapier op aanvraag willen leveren aan binnenhuisdecorateurs en -architecten of rechtstreeks aan de consument.

LFM345 behoudt zijn zeer goede sterkte in natte toestand, maar blijft vochtdoorlatend. Scheuren worden perfect door dit behangpapier weggewerkt en het papier bevat geen glasvezel of PVC. Het bevat ook geen enkele stof die een gevaar voor de gezondheid of de omgeving kan opleveren wanneer het papier daaraan wordt blootgesteld.

Het assortiment Museo Fine Art-papier is ontwikkeld voor professionele fotografen en kunstenaars die met behulp van digitale inkjet-printing fotografische prints voor de verkoop of tentoonstellingen willen maken. Zij kunnen daarmee beantwoorden aan de vraag in deze veeleisende markt naar gecoat papier waarop zowel prints in kleur als in zwart-wit veel beter tot hun recht komen.

Het Museo-papierassortiment is zuurvrij en vervaardigd uit 100 procent katoen zonder gebruik te maken van optische witmakers. Dit assortiment bevat ook lompenhoudend papier en ideaal is voor musea, tentoonstellingen en portfolioprints met een halfglanzende afwerking, waarop foto's in zwart-wit en kleur het beste tot hun recht komen. Een ander type papier uit dit assortiment heeft een mat oppervlak en lijkt op aquarelpapier.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!