Nieuwe grootformaattechnologieën voor CAD en promotionele markten

Canon heeft de imagePROGRAF-serie uitgebreid met vijf nieuwe grootformaatprinters die aan de behoeften van drukwerkleveranciers (PSP's, Print Service Providers) en bedrijfsrepro's in de architectuur, bouw en constructie en andere CAD-omgevingen voldoen.

Ononderbroken hoge volumes printen

De mogelijkheden van de Canon imagePROGRAF iPF830-, iPF840- en iPF850-modellen weerspiegelen de snelle ontwikkeling van bedrijven die voor of in de architectuur, bouw en constructie werken. Zij hebben snel nauwkeurige CAD-tekeningen en andere technische toepassingen nodig in grote volumes en van hoge kwaliteit. De hoge snelheden en doorvoer van deze apparaten garanderen dat eindgebruikers de essentiële prints krijgen wanneer ze die nodig hebben.

De iPF840- en iPF850-modellen beschikken ook over dubbele rollen om tegelijkertijd verschillende soorten media met een breedte tot 44 inch (1.117,6 mm) te verwerken. Daarnaast kan dankzij het automatisch wisselen van papier moeiteloos van de ene printjob naar de andere worden overgegaan. Bovendien is het iPF850-model uitgevoerd met een stapelaar met grote capaciteit, waarmee snel en eenvoudig documenten kunnen worden verzameld en er geen schade meer ontstaat door krullend papier.

Productie van middelgrote volumes

De imagePROGRAF iPF670- (24 inch/610 mm) en iPF770-modellen (36 inch/914 mm) zijn gericht op kleine tot middelgrote printbedrijven en interne printafdelingen in CAD-omgevingen en Display Graphics markten. Hoewel het drukwerk van beide partijen verschilt, hebben ze alle twee de kwaliteit, snelheid en flexibiliteit van hoogwaardige apparaten nodig, maar niet de forse investering. Het iPF770-model bevat ook een multifunctionele printer (MFP) met een optionele grootformaatscanner en een weergavebevestiging voor een 22-inch (558,8 mm) touchscreen.
Deze vijfkleurenapparaten zijn snel, efficiënt en eenvoudig in gebruik en bevatten verbeterde inktsystemen voor superieure beeldreproductie. De nieuwe High Chroma-magenta-inkt zorgt voor een uitgebreider kleurenbereik dat speciaal is ontwikkeld om bij CAD-tekeningen, POS-promotiemateriaal en bewegwijzering levendigere roodkleuren te printen en twee inkttanks met zwart pigment voor rijkere en scherpere zwarttonen.
Met deze apparaten kunnen gebruikers ook bestanden rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaten weergeven en printen, waardoor ze ideaal zijn voor op bouwplaatsen. En dankzij de ingebouwde boekhoudfuncties kunnen kleine bedrijven eenvoudig hun kosten beheren.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!