InMotion 2013

In Motion

Canon Duitsland heeft onlangs een driedaags evenement georganiseerd om klanten kennis te laten maken met de nieuwe structuur die is ontstaan na de voltooiing van de integratie met Océ. Dit InMotion 2013-evenement vond plaats in Mülheim an der Ruhr en werd bijgewoond door bijna 400 gasten.

Onder de noemer ’groei begint met verandering’ presenteerde Canon op InMotion haar uitgebreide portfolio van producten en diensten aan klanten en partners, variërend van moderne kantoorcommunicatie tot professionele productie van documenten. De gasten konden nieuwe producten bekijken, zoals de imageRUNNER ADVANCE C9280 PRO en de HCS-F1-High Capacity Stacker, evenals nabewerkingsoplossingen van partners SDD en FKS. Verder konden de aanwezigen ook de complete Canon Workflow Program- en PRISMA Workflow-suites ontdekken.

Bezoekers hadden een ruime keuze aan seminars tijdens het programma, waaronder presentaties over de waarde van drukwerk en Canon's nieuwste Insight Report, evenals presentaties van gastsprekers over onderwerpen als kantoorcommunicatie, zakelijke dienstverlening, professioneel printen, continuous-feed en grootformaat. De seminars waren enorm populair en de reacties van gasten zeer positief.

Een van de gastsprekers was Simone Marhenke, Manager van de Duitse academie voor drukwerk en media (Akademie Druck & Medien). Zij sprak over een crossmediaproject genaamd Funtassico, dat werd ontwikkeld door de academie om de mogelijkheden van crossmedia te laten zien. Dit leuke project maakte gebruik van cross-media om klassieke printproducten zoals bedrukte mokken, en digitaal bedrukte producten, zoals onderzetters met QR-codes, te koppelen aan andere digitale media door een combinatie van offset print, digitaal drukwerk, QR-codes, een website en een smartphone-app.

Om klanten te inspireren en hen te helpen bij het vinden van manieren om hun bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te maken, werden tijdens InMotion 2013 ook livedemonstraties gegeven van de productie van een breed scala aan toepassingen. Denk hierbij aan printtoepassingen zoals transactioneel drukwerk, marketing en reclame, publicaties in kleine oplage, hybride workflows, technische documentatie, toepassingen met veel foto’s en on-demand productie van boeken. Canon demonstreerde ook kantooroplossingen zoals authenticatie zonder server, CO2-neutraal printen en information management.

Canon Duitsland houdt extra InMotion-evenementen in Hannover in september 2013 en in Sinsheim in oktober 2013.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!