Canon breidt haar portfolio van digitale kleurenpersen uit met nieuwe imagePRESS C800-serie

imagepress

De imagePRESS C800-serie, die bestaat uit de 70 ppm imagePRESS C700 en de 80 ppm imagePRESS C800, is ontworpen om nieuwe standaarden te zetten in printkwaliteit, productiviteit en veelzijdigheid voor commerciële en inhouse printomgevingen. De serie combineert de innovatieve en bewezen technologie van de imagePRESS C7011VP(S) met een breed scala aan nieuwe en verbeterde technologieën.

Met zijn nieuw ontwikkelde toner staat de nieuwe imagePRESS C800 garant voor resultaten van hoge kwaliteit. De toner zorgt voor een efficiëntere toneroverdracht, garandeert kleurconsistentie en -nauwkeurigheid en maakt een lagere fixeertemperatuur mogelijk. De VCSEL-unit (Vertical Cavity Surface Emitting Laser) zorgt voor een uitzonderlijke resolutie van 2.400 x 2.400 dpi met technologie voor meervoudige belichting. Bij het drukken van tekst en afbeeldingen maakt deze een hoge precisie mogelijk in combinatie met een hoge productiviteit.

Een ander voordeel van de imagePRESS C800 is de verbeterde kleurkalibratie, die te danken is aan nieuwe technologie. Belangrijke ontwikkelingen in de riemfixeertechnologie stellen klanten in staat om complexe opdrachten te drukken op een breed scala aan substraten, ook op zware media en media met structuur. Vooral op ongecoat papier overklast deze imagePRESS elke concurrent in de categorie voor lage productievolumes. En dit zonder in te boeten aan printkwaliteit.

Ook interessant is de brede keuze aan controllers en uitgebreide in-line nabewerkingsmogelijkheden voor de imagePRESS C800. Dit biedt gebruikers de flexibiliteit om uitdagende toepassingen als enveloppen te drukken.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!