Superieure printkwaliteit voor corporate omgeving en het MKB met de nieuwe imagePRESS C600i.

Om in te spelen op de groeiende behoefte van interne printafdelingen, creatieve bureaus en kleine dynamische printshops naar professionele printoplossingen, heeft Canon de nieuwe imagePRESS C600i geïntroduceerd.

Uitgevoerd met de geavanceerde technologieën van het imagePRESS-platform zorgt de imagePRESS C600i voor het hoogste niveau in kleurconsistentie, beeldkwaliteit, kleurkalibratie en nauwkeurige printregistratie.

De nieuwe imagePRESS C600i is de eerste Canon-productieprinter die naadloos en veilig kan worden geïntegreerd in de infrastructuur van bestaande kantoorsystemen. Daarmee vormt deze printer de oplossing voor de groeiende vraag naar vaak kleine oplagen die met een superieure kwaliteit op een breed scala aan materialen moeten worden gerealiseerd. Het opent nieuwe zakelijke mogelijkheden en stelt gebruikers in staat hoogwaardige printproducties te maken, zoals high-end presentaties, brochures, pitch materiaal en interne communicatie.

Het nieuwe model haalt snelheden tot 60 pagina’s per minuut en kan printen op een breed scala aan materialen, waaronder automatisch dubbelzijdig printen op materialen met formaten tot maximaal SRA3 en een gewicht van 300 g/m².  Bovendien beschikt het model over een groot aantal beheerprogramma's die zijn ontworpen om de productie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en de kosten te verlagen. Het gaat hierbij onder andere om optimalisatie van print- en andere middelen, uitvoerbeheeroplossingen en optimale documentworkflows waarmee volledig geïntegreerde Managed Print Services kunnen worden geleverd.

De nieuwe imagePRESS C600i is volledig compatibel met de industriestandaards PCL en PostScript, met ERP-systemen van leveranciers als SAP en ondersteunt tevens printen vanaf Linux/Unix-systemen. Met de embedded MEAP en MEAP web platforms is de imagePRESS C600i ook in staat te werken met scan- en printmanagementoplossingen zoals uniFLOW, eCopy en iWDesktop.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!