Het 100 ppm imagePRESS C10000VP-model bepaalt de nieuwe standaard voor beeldkwaliteit en productiviteit

Canon introduceert de imagePRESS C10000VP, de eerste 100 pagina's per minuut digitale kleurenpers, ontworpen om aan de vraag te voldoen van zowel grafische bedrijven (Print Service Providers, PSP's) als centrale repro's voor grotere productieaantallen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Dit nieuwe vlaggenschip bouwt voort op het succes van de imagePRESS-serie met meer dan 40.000 installaties wereldwijd sinds de lancering in 2006* en combineert nieuwe functies met een beproefde technologie. De imagePRESS C10000VP bepaalt de nieuwe standaard voor beeldkwaliteit en productiviteit door het verbeteren van de doorvoer, het waarborgen van consistente kleuren en een nauwkeurigere registratiebesturing, en het leveren van flexibele mediaverwerking en nabewerking.

De imagePRESS C10000VP kan snelheden aan tot maximaal 100 prints per minuut, ongeacht het mediagewicht van 70 tot 350gsm, en behoudt de productiviteit, zelfs bij langdurige printtaken of taken met verschillende media.

Het apparaat heeft een printresolutie van 2.400 x 2.400 dpi en maakt gebruik van CV-toner (Consistently Vivid), wat zorgt voor een efficiëntere overdracht en een lagere fixeertemperatuur. Het resultaat is een levendige beeldkwaliteit, zelfs op gestructureerde media. Daarnaast zorgt een nieuwe ontwikkeleenheid voor behoud van kleurconsistentie, wat resulteert in een stabiele uitvoer, zelfs bij langdurige taken.

Nabewerkingsopties zijn een nieuwe professionele perforator, waarbij een groter aantal mediaformaten wordt ondersteund, en een nieuwe inline rilfunctie. Met de nieuwe frontend-controllers van Canon, de PRISMAsync of EFI Fiery FS200, kunnen drukwerkleveranciers de juiste RIP en controller kiezen voor het stroomlijnen van hun workflow.

Print Service Providers kunnen de hoogste kwaliteit leveren dankzij de tweede transferbelt die de registratie waarborgt. Deze nieuwe registratiebesturingstechnologie zorgt zelfs bij maximale productie voor efficiëntere registratieaanpassingen.

Mark Lawn, European Professional Print Director, Canon Europe zegt:

Dankzij de voortdurende innovatie van Canon in de imagePRESS-serie, spelen de apparaten een cruciale rol in het bieden van mogelijkheden aan klanten voor het aanpakken van groei in de kleurenproductiemarkt. Dit nieuwe model vormt een imposant aanbod en toont de toewijding van Canon voor het inspelen op de behoeften van klanten.

* Deze afbeelding toont de imagePRESS C1, C1+, C7000VP-serie en C800-serie modellen.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!