Nieuwe mijlpalen op het gebied van digitale printtechnologie tijdens de Hunkeler Innovationdays 2015

Tijdens de Hunkeler Innovationdays 2015 (23-26 februari) heeft Canon aangetoond hoe succesvol het bedrijf is in het leveren van unieke commerciële printoplossingen door de 500e installatie van een Océ ColorStream-systeem wereldwijd aan te kondigen. Canon maakte op het evenement niet alleen deze mijlpaal bekend, maar onthulde ook nieuwe technologieën, waaronder de nieuwe Océ ColorStream 3000Z-serie en de Océ ImageStream 2400.

De nieuwe Océ ColorStream 3000Z stond centraal bij de stand van Canon bij Hunkeler. In combinatie met het nieuwste Hunkeler-snijsysteem en de nieuwe IBIS Smart Binder vormt dit apparaat een krachtige en flexibele oplossing voor de end-to-end productie van prints.  Canon gebruikte deze installatie om een breed scala aan voorbeeldtoepassingen te demonstreren, waaronder op maat gemaakte catalogi voor eindgebruikers van Baur Verlag en de Digital Print Group voor klanten van Canon, reclamebrochures van GU Verlag, dagelijkse edities van het VISCOM-rapport en exemplaren van de cross-mediagids van Canon, die is ontworpen om printbedrijven cross-mediadrukwerkdiensten beter te leren begrijpen en te verkopen.   

“We werken heel nauw samen met onze klanten en onze partners om te bepalen waar de kansen liggen voor commerciële printoplossingen en om de mogelijkheden die de oplossingen van Canon bieden te optimaliseren”, aldus Peter Wolff, European Director, Commercial Printing Group, Canon Europe. “De stand van Canon tijdens de Hunkeler Innovationdays 2015 liet zien dat Canon veel investeert in innovatie en inspireerde klanten ook met voorbeelden van de end-to-end bedrijfsoplossingen die Canon kan bieden, met complete workflows inclusief software en opmaak.”

Een andere belangrijke mijlpaal die Canon aankondigde tijdens de Hunkeler Innovationdays was de introductie van de Océ VarioPrint i300. Dit is een nieuwe commerciële losblad inkjet printer voor hoge volumes die de lat nog hoger legt op het gebied van losblad printvolumes en efficiëntie. 

Peter Wolff voegde eraan toe: “Om printbedrijven alle hulpmiddelen te geven die ze nodig hebben om winstgevend te zijn en duurzaam te werken, heeft Canon de Océ VarioPrint i300 ontwikkeld. Met deze nieuwe technologie wordt het gat in volume en snelheid tussen de Canon imagePRESS- en Océ ColorStream-printers gedicht en worden bedrijven geholpen die hun digitale losblad printproductie snel willen uitbreiden en een breed scala aan toepassingen willen uitvoeren op één apparaat.  We hebben opnieuw naar de klanten van Canon geluisterd en op basis hiervan investeringen gedaan om een inspirerende printoplossing te kunnen bieden.” 

Vertegenwoordigers van Canon Europe hebben ook deelgenomen aan de congressen Interquest en DoXnet, die tegelijk met de Hunkeler Innovationdays plaatsvonden, en ze hebben daar verschillende recente succesverhalen van klanten verteld om bezoekers te inspireren.

Onze ervaring en de succesverhalen van onze klanten getuigen van onze passie voor de commerciële printindustrie”, aldus Peter Wolff. “We willen onze ideeën over best practices delen en printbedrijven inspireren en uitleggen hoe ze met ons kunnen samenwerken om succesvol te worden. Daarom zijn de Hunkeler Innovationdays heel belangrijk voor Canon. Het is namelijk een podium waarop we onze klanten kunnen inspireren. Canon heeft in de afgelopen twee jaar op het gebied van digitaal commercieel printen enorm veel vooruitgang geboekt en we kijken ernaar uit om nieuwe successen met onze klanten te delen tijdens de Hunkeler Innovationdays 2017.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!