Uitzonderlijke vraag naar en prestaties van de Fogra-gecertificeerde imagePRESS C800-serie

Er zijn sinds de lancering iets meer dan een jaar geleden (juli 2014) al meer dan 2.000 imagePRESS C800-printers geleverd aan klanten in heel Europa. Dankzij deze uitzonderlijke vraag, heeft Canon in het laatste kwartaal van 2014 het grootste aandeel veroverd in productieprinters voor losblad kleurenproductiewerk in Europa.

De serie bestaande uit twee modellen (de imagePRESS C700 en C800) vormt een nog aantrekkelijkere oplossing voor Print Service Providers omdat het is gecertificeerd als FograCert Validation Printing System door het Duitse onderzoeksinstituut Fogra, in overeenstemming met de vereisten van ISO-norm 12647-8:20121.

In de feedback van klanten blijkt tot nu toe duidelijk dat het succes van de C800-serie te danken is aan een aantal factoren, waaronder de kwaliteit van de kleurenreproductie, de flexibiliteit en de hoge productiviteitsniveaus die kunnen worden behaald:

De Canon imagePRESS C700 biedt een kwaliteitsniveau dat ik nog nooit eerder heb gezien binnen de digitale tonerprinttechnologie. Daarnaast is de productiviteit als productieprinter voor licht productiewerk ongeëvenaard, met name op zwaarder papier.

Braulio Sánchez, partner bij SPRINT FINAL Publicidad.

Zeven jaar geleden was ik een van de eerste Canon imagePRESS-eigenaren in Engeland. Ik heb sindsdien nog een aantal andere modellen gehad maar voor mij is de C700 de beste tot nu toe: de printkwaliteit is superieur, de back-to-back-registratie is verbluffend en bovenal consistent, en dankzij het compacte ontwerp heb ik flink wat kunnen besparen op huur en tarieven.

Rob Exton, eigenaar en directeur van Print by Design.

Tot nu toe hebben we 300.000 pagina's verwerkt met slechts één fout. Dit is voor het eerst dat we een nieuwe machine hebben gehad met zo weinig problemen.

Christian Sønderby, directeur van ABC Print.1 ISO 12647-8:2012 – Procesbesturing voor de productie van halftoon kleurscheidingen, drukproeven en productiewerk – Deel 8 – Validatieprintprocessen die rechtstreeks werken met digitale data.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!