Alles over grootformaat printen op de FESPA 2015

fespa2015

Tijdens FESPA (18-22 mei 2015, Keulen) bleek dat 2015 weer een goed jaar is voor Canon.

Dit jaar was de stand onderverdeeld in thema's, waarbij de bezoekers door allerlei toepassingen voor grootformaat printen werden geleid. Deskundigen op het gebied van grootformaat printen van Canon spraken over de belangrijkste trends op het gebied van detailhandel, verpakkingen en promotie en de productcyclus van ontwerp tot productie.  

Dankzij live demonstraties en gedetailleerde, branchespecifieke standrondleidingen konden de bezoekers zien welke mogelijkheden er naast traditioneel printen zijn. Zo kwamen ze meer te weten over hoe digitale en online platformen kunnen worden gebruikt om grafische bedrijven in strategische communicatiepartners te transformeren.

Daarnaast was er bij de stand een vakblad verkrijgbaar waarin grafische ondernemers konden lezen hoe ze hun voordeel kunnen doen met de dynamische en veranderende markt (bijvoorbeeld die van de detailhandel), waarmee de nadruk op toepassingen werd gelegd. Er werd daarnaast nog met zes andere toepassingen aangetoond hoe eindeloos de mogelijkheden zijn met het portfolio van grootformaat printen van Canon, waaronder de Océ Arizona serie, Océ ColorWave en Canon imagePROGRAF. Een groot deel van dit materiaal is nu beschikbaar op http://www.canon.nl/fespa/.

Pierre-Olivier Esteban, European TDS & DGS Marketing Director bij Canon Europe vond de show een groot succes:

FESPA vormt een unieke gelegenheid om een breed, maar ook relevant publiek te benaderen. We weten dat dit evenement een positieve omgeving schept waarin klanten nieuwe mogelijkheden kunnen verkennen en weloverwogen zakelijke beslissingen kunnen nemen. Vanuit zakelijk oogpunt was FESPA 2015 net zo succesvol als 2014.


Tijdens de show hebben we alles over grootformaat printen en Canon kunnen vertellen. We vonden het fijn om te horen dat klanten heel tevreden waren met de mogelijkheden die zijn ontstaan dankzij ons uitgebreide, technologische portfolio, van de Océ Arizona 6100-serie en de Canon imagePROGRAF-apparaten tot de nieuwe Océ ColorWave 700.


Tijdens FESPA 2015 gaf Canon bij een andere stand een demonstratie van de DreamLabo 5000-inkjetfotoproductieprinter, waarbij de professionele fotoboekprintdienst hdbook™ werd belicht, die door Canon wordt geleverd. Daarnaast werden de trends in de groeiende fotoboekmarkt besproken.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!