Een duwtje in de rug op de 'digitale persladder'

A helping hand onto the ‘digital press ladder’

Canon heeft de digitale imagePRESS C7000VPe-kleurenpers gelanceerd, een Factory Produced New Model (FPNM).

Voor haar FPNM-assortiment heeft Canon optimaal gebruikgemaakt van haar expertise als fabrikant van innovatieve oplossingen voor de grafische industrie. Het heeft bestsellers van de afgelopen jaren teruggenomen uit de markt en naar een Canon-fabriek gestuurd voor complete demontage. Belangrijke bewegende onderdelen werden vervangen en alle gedemonteerde onderdelen werden grondig gereinigd en volledig getest. Pas daarna werd de apparatuur opnieuw geassembleerd met nieuwe en bestaande onderdelen. Het resultaat is een nieuwe versie van het oorspronkelijke model.

Voor wie wil overstappen naar digitaal drukken, kan het bijeenbrengen van de financiële middelen voor de initiële investering een grote uitdaging zijn. Dit model is bedoeld om kleinere organisaties en reproafdelingen te helpen hun eerste stappen te zetten in digitaal drukken met een oplossing die de vertrouwde hoge kwaliteit en prestaties van Canon-apparatuur biedt maar tegen een lagere investering dan bij een gloednieuwe pers.

Bovendien toont een levenscyclusanalyse (LCA) aan dat Canon’s FPNM-assortiment goed is voor een CO2-reductie van bijna 80%. Een groot deel van de CO2-uitstoot gedurende de levenscyclus van een product heeft immers te maken met grondstoffen.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!