Een flexibelere oplossing voor e-commerce en web-to-print

web-to-print

Canon heeft onlangs de beschikbaarheid bekendgemaakt van versie 6.6 van EFI Digital StoreFront®, een flexibele web-to-print oplossing voor grafisch ondernemers.

Met Digital StoreFront (DSF) kunnen leveranciers van drukwerkdiensten voorzien in de drukwerkbehoeften van hun klanten en naadloze integratie met hun printproductie bieden. Deze oplossing stelt ze ook in staat om hun dienstenaanbod uit te breiden met toepassingen die toegevoegde waarde bieden, zoals gepersonaliseerde printproducten, verkooppakketten op maat en klantcatalogi.

Grafisch ondernemers kunnen DSF 6.6 zelf hosten of als clouddienst gebruiken via het DSF SaaS-platform (Software as a Service). Deze flexibiliteit betekent dat de oplossing kan voldoen aan de behoeften van grafisch ondernemers die liever volledige controle houden door hun eigen software te hosten, evenals aan de behoeften van grafici die niet over de juiste IT-infrastructuur, de tijd of de middelen beschikken om een zelf-gehoste oplossing te implementeren.

Het SaaS-model biedt drukwerkleveranciers een web-to-print-oplossing om de eerste stappen te zetten in de wereld van e-commerce en crossmedia.

DSF 6.6 is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en sluit volledig aan op de groeiende trend bij zowel klanten als zakelijke gebruikers die mobiele apparaten gebruiken voor toegang tot internet.

Deze oplossing maakt het mobiele gebruikers gemakkelijk om documenten en afbeeldingen te importeren vanuit digitale opslag in de cloud, zoals Google™ Drive, Dropbox™ en EFI PrintMe®. Tijdens het opstellen van orders kan er worden gewisseld tussen Adobe® Flash®-weergaven en HTML-weergaven, zodat ook mobiele gebruikers die Flash niet kunnen gebruiken op hun apparaten, probleemloos hun werk kunnen doen.

DSF 6.6 is een uitstekende optie, zowel voor drukwerkleveranciers die net beginnen met web-to-print als voor leveranciers die meer rendement willen halen uit hun bestaande oplossing.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!