Printen in de 21e eeuw

Printing for the 21st century

Canon in Spanje organiseerde onlangs een EBBP-seminar (Essential Business Builder Program) voor klanten dat erop was gericht om grafische bedrijven te laten zien hoe ze toepassingen kunnen aanbieden die voldoen aan de markteisen van tegenwoordig. Het seminar, met de naam 'Een grafisch bedrijf van de 21e eeuw', werd gehouden in combinatie met een evenement voor Canon-klanten van Open Print en Optimize Consulting in de Open Print-vestiging in Barcelona.

Het evenement ging van start met een paneldiscussie tussen Germán Sferco, Director van Open Print, Victor Castaño, Commercial Director van Open Print, Alfredo Rodriguez, General Manager van Optimize Consulting, José M. Sarrias, Regional Manager van Professional Print bij Canon Spain en Alvaro Marquina, Professional Print Director bij Canon in Spanje.

De discussie bracht het feit aan het licht dat printbedrijven niet meer op dezelfde wijze kunnen functioneren als een paar jaar geleden. Digitale printtechnologie en de daaruit voortkomende mogelijkheid om in korte opdrachten met een korte doorlooptijd hoogwaardig drukwerk te produceren heeft de werkwijze van drukwerkleveranciers veranderd. De panelleden bespraken hoe Canon heeft samengewerkt met Open Print aan de implementatie van nieuwe diensten waarmee de onderneming kan blijven groeien, ondanks het huidige, economische klimaat.

Er waren veel Canon-klanten aanwezig die op zoek waren naar inspiratie en ideeën over hoe zij ook hun ondernemingen kunnen uitbreiden.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!