Nieuwe thematische educatieve pakketten en pakketten met infomateriaal voor Essential Business Builder Program

Canon heeft het succesvolle Essential Business Builder Program (EBBP) verbeterd met de introductie van een reeks thematische workshops en educatieve pakketten op het gebied van digitale marketing, bedrijfsmanagement en de planning van veranderingen. Met een bewezen track record dat in een periode van tien jaar is opgebouwd, helpt EBBP grafische bedrijven toekomstbestendig te blijven door hun dienstenaanbod te diversifiëren en te blijven excelleren door ze toegang te geven tot een uitgebreid pakket toonaangevende handleidingen, plaatselijke educatieve workshops en onafhankelijk advies.

Nieuwe workshops voor 2015:

  • Digitale marketing en optimale benutting van nieuwe communicatieplatformen
  • Bedrijfsmanagement: bestaande bedrijfsmodellen en aanbiedingen van concurrenten identificeren
  • Procesmanagement: gericht op vergroting van de efficiëntie van de productie en identificatie van belemmeringen voor groei
  • Planning van veranderingen: speciale workshops voor zowel in-house als graphic arts omgevingen

De kern van het verbeterde EBBP-aanbod wordt gevormd door een meer op maat gesneden oplossing, waarbij belangrijke onderwerpen zoals marketing, verkoop en bedrijfsontwikkeling worden gebundeld in educatieve en ontwikkelingspakketten. Zowel de nieuwe workshops als de gebundelde pakketten zijn ontwikkeld om nieuwe trends en ontwikkelingen op de markt te belichten, en de syllabus is zodanig ontworpen dat klanten altijd aan het programma kunnen deelnemen, in welke ontwikkelingsfase ze zich ook bevinden.

Het EBBP is uitgebreid en biedt nu ook leesmateriaal, hulpmiddelen, voorbeeldmateriaal en actieplannen als aanvulling op de workshops. Hiertoe kunt u toegang krijgen via de online klantportal van Canon, Digital Dimensions

Als klanten meer informatie willen over het nieuwste EBBP-aanbod van Canon, kunnen ze zich aanmelden voor Digital Dimensions of contact opnemen met hun plaatselijke Canon-accountmanager.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!