Innovatieve losbladoplossingen

Deze lente heeft in het Canon Customer Experience Center in Venlo, dat eind vorig jaar is geopend door de heer Mitarai, voorzitter en CEO van Canon Inc., een reeks inspirerende klantdagen plaatsgevonden. Tijdens deze klantdagen stonden losbladoplossingen centraal. Tijdens deze dagen werden meer dan 700 Print Service Providers uit heel Europa de unieke gelegenheid geboden om te ontdekken wat Canon te bieden heeft als technologische vernieuwer en zakenpartner. Hierbij lag de nadruk op de twee nieuwe paradepaardjes: de op inkjet gebaseerde Océ VarioPrint i300 en de op toner gebaseerde Canon imagePRESS C10000VP losblad productieprinter.

Elke dag begon met een plenaire sessie, waarbij specialisten van Canon informatie deelden over de nieuwste zakelijke en technologische innovaties van het bedrijf. Vervolgens konden deelnemers zich aansluiten bij kleine groepjes en een keuze maken uit een reeks educatieve workshops, waaronder een rondleiding door de fabriek. Tijdens deze rondleiding konden ze zien hoe de Océ VarioPrint i300- of Océ VarioPrint 6000-printer wordt gebouwd. Verder waren er diepgaande technologische sessies over toner en inkjet. Tijdens andere sessies, die meer waren gericht op de productgroepen imagePRESS, Océ VarioPrint en Océ Arizona (UV-flatbed printer), gaven klanten presentaties over hoe ze met de oplossingen van Canon profiteren van nieuwe zakelijke mogelijkheden. Deelnemers konden meer te weten komen over het Essential Business Builder Program van Canon en kregen zelfs de kans om een servicetraining van Canon voor de Océ VarioPrint i300 te volgen. Deze training werd uitgevoerd met behulp van de technologie van Canon voor augmented reality.

De feedback van klanten die aan het evenement hadden deelgenomen, was uitermate positief. Ze hadden niet alleen genoten van het informele karakter van het evenement, maar waren ook heel tevreden dat Canon zo open was bij het bespreken van zijn losbladoplossingen, dat hun de gelegenheid werd geboden om inzicht te krijgen in de technologie die ten grondslag ligt aan elke oplossing en dat ze voorafgaand aan drupa 2016 vrijwel onbeperkt de tijd kregen voor gesprekken met zowel Canon als collega's uit de branche.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!