Toonaangevend in crossmedia

Leading the way in cross-media

Op basis van diepgaand brancheonderzoek, marktkennis en inzichten van onafhankelijke Essential Business Builder Program-consultants heeft Canon een crossmedia-gids ontwikkeld voor gebruik door grafisch ondernemers, evenals een nieuwe crossmedia-workshop voor startende grafisch ondernemers.

De gids is een waardevol hulpmiddel voor professionele grafimedia bedrijven, uitgevers en marketeers. De gids geeft een inleiding in de crossmedia en verkent de kansen die het drukwerkleveranciers biedt. Ook bevat het een uitleg van de stappen om een crossmedia-marketingdienstverlener te worden. Case studies over bedrijven die crossmedia-marketingdiensten met succes in hun aanbod hebben geïntegreerd en voorbeelden van effectieve crossmedia-toepassingen bieden de nodige inspiratie. Een onafhankelijke gids voor crossmedia-technologieën, die opgesteld is door het toonaangevende marktonderzoeksbureau InfoTrends, treft u achterin.

De nieuwe eendaagse crossmedia-workshop voor startende grafisch ondernemers is de nieuwste aanwinst in Canon's Essential Business Builder Program. Dit is ontwikkeld voor grafisch ondernemers en interne printafdelingen die overwegen crossmedia-diensten in hun assortiment op te nemen, en omvat:

  • Wat het betekent om een marketingdienstverlener te zijn
  • Hoe crossmedia-marketing bestaande klanten kan ondersteunen en nieuwe omzet kan binnenhalen
  • Hoe u drukwerk kunt promoten als een volwaardig onderdeel van geïntegreerde multichannel-marketing
  • Hoe u crossmedia-diensten kunt pitchen bij potentiële en bestaande klanten
  • Hoe u effectieve marketingboodschappen kunt creëren
  • Gangbare marketingkanalen en hoe zij op doeltreffende wijze kunnen worden gebruikt
  • Een praktische oefening in het opzetten van een crossmedia-marketingcampagne

De workshop kan een vervolg krijgen in de vorm van een programma voor business mentoring, dat grafimediabedrijven ondersteunt in hun traject om marketingdienstverlener te worden.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!