Het geheim van zakelijk succes met een centrale reproafdeling

The secret to linking CRD success to business success

Canon heeft in het kader van haar Essential Business Builder Programma een reeks winnende strategieën gelanceerd voor centrale reproafdelingen.

Deze strategische oplossingen heten voluit CRD Performance Enhancement Essentials (waarbij CRD staat voor Central Reprographic Department) en zijn gebaseerd op de resultaten van onafhankelijk onderzoek naar centrale reproafdelingen en diepte-interviews met managers van reprodiensten, printrooms en huisdrukkerijen, drukwerkinkopers en waarnemers uit de branche.

Ze zijn ontwikkeld als hulpmiddel om organisaties te helpen de prestaties en efficiëntie van hun reproafdeling te verbeteren. Daarbij bieden ze zowel strategisch als praktisch advies over de belangrijkste aspecten van het managen van een moderne reprodienst.

De oplossingen gaan in op hoe centrale reproafdelingen zich kunnen ontpoppen als een cruciaal onderdeel van hun organisatie en kunnen bijdragen tot zakelijk succes door de kosten te verminderen en tegelijkertijd de productiviteit, de kwaliteit en de waarde van het drukwerk alsmede de algehele communicatie te verbeteren.

Centrale reproafdelingen leren hoe ze hun meerwaarde kunnen aantonen en hoe ze deze onder de aandacht kunnen brengen bij de beslissers in hun organisatie. De oplossingen laten zien hoe reproafdelingen het ontwerpproces, het printen en het uitbesteden van werk aan grafische bedrijven optimaal kunnen combineren met de ondersteuning van verbeterde digitale technologie voor waarde vermeerderende diensten zoals web-to-print, crossmedia en interne afwerking.

Ga voor meer informatie naar: http://www.canon.nl/CRD

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!