Canon introduceert nieuwe Océ ColorWave printers voor veelzijdige, grootformaat grafische toepassingen

Canon heeft twee nieuwe hoogwaardige kleursystemen geïntroduceerd, die zowel als printer en als multifunctional geleverd kunnen worden. De Océ ColorWave 500 is speciaal bedoeld voor werkgroepen en de Océ ColorWave 700 is ontworpen voor bredere grafische toepassingen.

De printers zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen van hoge kwaliteit voor centrale repro's, interne of externe werkgroepen en centrale printafdelingen die behoefte hebben aan direct droge en waterbestendige prints op rolmedia.  Beide printers maken gebruik van de nieuwste versie Océ CrystalPoint-technologie voor het snel afdrukken van tonerprints met een uitstekende hechting op standaard en speciale media, een hoge printkwaliteit en het probleemloos bijvullen van toner zonder knoeien.

De Océ ColorWave 500 is ontworpen ter ondersteuning van CAD, GIS en productietoepassingen in de productie-, architectuur-, bouw-, ontwerp- en reprografische sector.

De Océ ColorWave 700 is bedoeld voor bedrijven met grotere printvolumes, waaronder repro's en leveranciers van belettering en displaymateriaal en voor in-house gebruik in sectoren als de detailhandel, horeca, het onderwijs en de overheid.  Dit systeem heeft uitgebreide mogelijkheden voor het verwerken van media, inclusief media die een aangepaste verwerking vereisen. Het systeem ondersteunt media met een dikte tot 0,8 mm, waardoor het geschikt is voor een uitzonderlijk uitgebreid scala aan grafische toepassingen, zoals het printen op canvas, behang en banners.

Beide printers bieden cloudintegratie, ondersteuning voor meerdere gebruikers, een beveiligde workflow, een optionele geïntegreerde scanner en een reeks geïntegreerde uitvoeropties.  Er kunnen tegelijkertijd tot zes rollen media worden geladen, waardoor de printer zonder tussenkomst van de gebruiker een bijzonder groot aantal opdrachten kan uitvoeren.   Dubbele harde schijven en snelle processoren zorgen ervoor, dat bestanden snel en efficiënt worden verwerkt. Automatische mediadetectie en onderhoud van de imaging devices garanderen een hoge printkwaliteit en reduceren het onderhoud.

"Canon heeft de Océ ColorWave 500 en 700 ontworpen om bedrijfsworkflows zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen", aldus Yuichi Miyano, Director, Wide Format Printing Group, Canon Europe. “Beide printers zijn ontworpen voor een zo hoog mogelijke productiviteit en een zo compact mogelijk ontwerp, zodat ze een bijzonder breed scala aan creatieve toepassingen kunnen produceren in vrijwel elke bedrijfsomgeving, zonder dat gebruikers veel training nodig hebben. Onze klanten gebruiken Océ ColorWave printers al als centrale werkstations voor hun bedrijf, voor het printen van technische tekeningen en illustraties in kleur tot grootschalige postercampagnes." De Océ ColorWave 500 en Océ ColorWave 700 bouwen voort op dit enorme succes door nog meer potentiële toepassingen toe te voegen, zoals het printen van gepersonaliseerd behang.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!