Inzicht en inspiratie tijdens Canon for Business

business

In mei 2014 werden 2600 Canon-klanten uitgenodigd om Canon for Business te bezoeken. Het unieke evenement was speciaal bedoeld voor Canon-klanten, om hen te ondersteunen bij de ontwikkeling van ideeën en nieuwe kansen om hun bedrijf te laten groeien. Canon for Business trakteerde de gasten op Canon’s locatie in Poing, Duitsland, op een unieke beleving van het hele spectrum van Canon’s aanbod om hen te helpen meerwaarde te leveren aan bestaande klanten en nieuwe klanten aan te trekken.

De resultaten van Canon’s Insight Report van 2014 werden voor het eerst gedeeld met de deelnemers van het evenement om beter inzicht te bieden in de behoeften van drukwerkinkopers en de manier waarop grafici hun dienstenaanbod kunnen verbeteren om in te spelen op de verwachtingen en eisen van hun klanten. Om klanten ideeën voor de toekomst aan te reiken, stonden er seminars op het programma over uiteenlopende onderwerpen, variërend van marketing voor drukkers tot kansen in multimedia. Onder de keynote sprekers bevonden zich klanten die hun succesverhaal deelden en spraken over hun ervaringen in de markt. Dit bood een forum voor discussie en uitwisseling van ideeën.

Naast inzicht en inspiratie bood het evenement deelnemers de gelegenheid om als eersten nieuwe technologieën te bekijken en uit te proberen die op het evenement onthuld werden. Een reeks ondersteunende tools die ontwikkeld zijn om de uptime en productiviteit te maximaliseren, konden ook uitgetest worden. Canon introduceerde ook een nieuwe online portal, genaamd Digital Dimensions, en gaf klanten de kans om te ontdekken hoe hun bedrijven konden profiteren van het Essential Business Builder Program en de Business & Innovation Scans voor zowel Graphic Arts als interne printomgevingen.

Tijdens het evenement werd Canon’s nieuwe imagePRESS C800-serie voor losbladige digitale kleurenproductie gelanceerd, evenals twee nieuwe continuous-feed persen: de Océ ImageStream 3500 en de Océ VarioStream 4000. Bezoekers kregen ook een exclusieve virtuele demonstratie van ‘Project Niagara’, Canon’s nieuwste inkjettechnologie die de kloof moet overbruggen tussen Canon’s high-end imagePRESS en continuous-feedtechnologie op instapniveau.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!