Canon EXPO 2015: Mis niets… online

Canon EXPO 2015

Op de Canon EXPO 2015 (13 tot en met 15 oktober in Parijs) krijgen bezoekers een kijkje in het unieke assortiment technologieën en oplossingen van Canon. Hier wordt gedemonstreerd hoe deze producten vanaf het maken van de foto tot en met de uitvoer perfect samenwerken om het leven en het werk leuker, makkelijker en mooier te maken. 

Er is in het PROFESSIONAL-gedeelte van de Canon EXPO een speciale hoek voor professionele fotografen, videomakers en Print Service Providers, waar ervaringen uit de praktijk tot leven komen tijdens een informatief evenement van drie dagen. 

In het PROFESSIONAL-gedeelte kunnen bezoekers allerlei omgevingen uit de praktijk bekijken en krijgen ze meer informatie over de nieuwe technologieën en oplossingen waarmee Canon inspeelt op de huidige trends in het bedrijfsleven. De praktische omgevingen bestaan uit:

Bicycle-introductie: in dit gedeelte kijken bezoekers vanuit het perspectief van het Head of Creative Services van een internationaal media- en reclamebureau naar een moderne productlancering waarbij gebruik wordt gemaakt van drukwerk, video, fotografie, crossmedia en sociale netwerken. De bezoekers worden in de creatieve wereld ondergedompeld en maken zelf mee hoe lastig het is om verschillende klanten te bereiken via verschillende media en met boeiende content die van input tot en met output volledig is gemaakt met producten van Canon. De bezoekers krijgen een kijkje achter de schermen bij de volledige productie van geprinte en digitale content, van op maat gemaakt marketingmateriaal tot productfotografie, grootformaat prints en bewegende beelden. Als ze willen, kunnen ze hieraan ook zelf actief deelnemen.

EXPO Daily News/Canon Live TV: beleef de drukte en hectiek van een redactiekamer en tv-studio door de ogen van een redacteur die een reportage moet maken van een gebeurtenis die op dat moment plaatsvindt. De bezoekers leveren commentaar op de EXPO en kijken toe hoe er allerlei content wordt geproduceerd door journalisten op locatie bestaande uit interviews, tv-reportages, een dagelijkse krant en fotoboeken waarin de EXPO wordt beschreven. 

Regisseren: in dit gedeelte komt Hollywood naar Parijs. De bezoekers nemen een kijkje achter de schermen van een echte filmset, compleet met camera's, lenzen en 4K-schermen.  Er wordt hier een film opgenomen waaraan de bezoekers zelf kunnen deelnemen en een bekende Director of Photography verzorgt hierbij het commentaar. 

Printdiensten: dit gedeelte fungeert als een uitbreiding van de creatieve teams binnen het PROFESSIONAL-gedeelte en als CRD voor de algehele EXPO. Hier wordt de ontwikkeling van een traditionele printer tot een moderne marketingdienstverlener getoond. De bezoekers maken hier kennis met de progressieve rol van een PSP die de ontwikkeling van print en digitale content ondersteunt, vanuit het perspectief van een leverancier van creatieve diensten. Ook traditioneel drukwerk komt aan bod, met content die tijdens de EXPO is geproduceerd, zoals merkmateriaal, fotoboeken en de krant van het evenement. 

Wie er niet bij kan zijn, kan via de EXPO-microsite toch een goede indruk van het evenement krijgen. Hier vindt u het laatste nieuws, verhalen en producten van dit driedaagse Parijse evenement. Ga naar www.canon-europe.com/EXPO. Volg Canon op Twitter, Facebook en YouTube. Dit mag u niet missen.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!