Innovaties faciliteren groei

Enabling business growth through innovation

Recente vernieuwingen in Canon's professionele printportfolio helpen klanten in heel Europa hun bedrijf nieuw leven in te blazen en te laten groeien.

Canon’s imagePRESS C7011VP- en imagePRESS C7011VPS-series bieden drukkers en centrale repro’s de allernieuwste innovaties in digitale printtechnologie voor kleurenproductie. Zo is de nieuwe serie uitgerust met nieuwe RIP-technologie, die garant staat voor een zeer hoge snelheid en printkwaliteit. Om klanten in staat te stellen een breder scala aan toepassingen te produceren en hun dienstenaanbod uit te breiden, is een ruimere keuze aan nabewerkingsapparatuur voor deze imagePRESS-serie beschikbaar. De nieuwe modellen bieden i1 Process Control. Deze innovatieve tool voor kleurmanagement helpt om consistente en gecontroleerde digitale kleurendruk te realiseren, wat resulteert in een uitstekende beeldkwaliteit.

De nieuwe Canon varioPRINT 135-serie (voorheen de Océ VarioPrint DP-lijn) bestaat onder andere uit de Canon varioPRINT 110, varioPRINT 120 en varioPRINT 135. Het biedt de markt voor monochroom drukwerk in kleine tot middelgrote oplagen de consistente kwaliteit en milieuvoordelen van de unieke DirectPress-, HeatXchange- en EnergyLogic-technologieën. Nieuwe afwerkingsopties en een nieuwe Océ PRISMAsync-controller bieden klanten meer flexibiliteit en verbeterde productiviteit.

De Canon imagePRESS 1135+ serie bestaat uit de Canon imagePRESS 1110+, imagePRESS 1125+ en imagePRESS 1135+. De nieuwe serie is gebouwd op hetzelfde technologieplatform als de Canon imagePRESS C7011VP- en C7011VPS-series en levert vergelijkbare niveaus van betrouwbaarheid en stabiliteit. Het is de nieuwste serie in de evolutie van Canon's productiepersen voor middelgrote volumes. Met een keuze uit twee krachtige EFI Fiery-controllers en meer afwerkingsopties staat de serie garant voor de consistent hoge beeldkwaliteit, verbeterde productiviteit en betrouwbaarheid die in een productieomgeving vereist zijn.

Voortbouwend op het succes van de Océ VarioPrint 6000 Ultra Line bieden de nieuwe Océ VarioPrint 6000+ Lines verbeterde mogelijkheden voor het verwerken van media en meer flexibiliteit. De nieuwe papierinvoermodule (PIM-A1) is geschikt voor vellen tot een formaat van 350 mm x 500 mm. Ideaal dus voor boekdrukkers die willen overstappen van offset naar digitaal. Met de optionele dubbele papierlade kunnen klanten langer zonder toezicht printen door de verhoging van het aantal vel A4 van 4600 naar 8000.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!