Aanpassen aan veranderende eisen

Printing-for-21st-century

De Business en Innovation Scan is een nieuwe tool voor businessanalyse die Canon heeft ontwikkeld om grafische ondernemers te helpen hun bedrijfsstrategie aan te passen aan de snel veranderende grafische markt.

De grafische markt evolueert snel en de eisen van de klanten veranderen mee. Een gevolg hiervan is dat grafische bedrijven voortdurend op zoek zijn naar manieren om te voldoen aan de vraag naar kleinere oplages en kortere doorlooptijden, de behoefte aan meer gerichte informatie en andere wensen van klanten. De sleutel tot duurzaam succes ligt in het aanpassen van de bedrijfsstrategie om in te spelen op deze eisen.

Veel drukkers zitten echter krap in hun tijd. Canon heeft deze tool ontwikkeld om hen te helpen iets te doen waarvoor ze anders mogelijk geen tijd zouden hebben: een strategisch plan opstellen dat hen in staat stelt om in te spelen op trends en ontwikkelingen in de branche.

Het begint met een 4 à 5 uur durende workshop die de situatie van het grafische bedrijf analyseert op het gebied van publicaties, technische documentatie, zakelijke communicatie en fotoproducten. Het resultaat van de scan is een rapport met een voorstel voor een gepaste, strategische richting en een stappenplan per segment.

Er zijn inmiddels bijna 100 proefscans uitgevoerd bij klanten in heel Europa die positieve feedback hebben gegeven over de service. De scan is nu verkrijgbaar voor klanten in heel Europa.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!