Inspiratie voor drukwerktoepassingen

sample_book

Canon introduceerde het Application Sample Book om drukwerkleveranciers te inspireren met ideeën om de waarde van hun drukwerk te verbeteren met de nieuwste ontwikkelingen in de digitale drukwerkindustrie.

In het Application Sample Book wordt aandacht besteed aan toepassingen op het gebied van transactioneel drukwerk, direct mail, educatieve en overheidsdocumenten, publicaties, technische documentatie, zakelijke communicatie, marketingmateriaal en zelfs fotoproducten. Het zal drukwerkleveranciers stimuleren om na te denken over nieuwe indelingen en lay-outs voor de toepassingen die zij produceren voor hun klanten. Hiermee wil Canon hen ook bewuster maken van wat er mogelijk is met de bestaande hardware- en softwareoplossingen van de drukwerkleveranciers, zodat ze op hun beurt hun klanten beter kunnen adviseren over wat er mogelijk is met digitaal drukwerk.

Elke toepassing in het boek is vergezeld van een toelichting over hoe ontwikkelingen in technologie aan de basis liggen van innovatieve benaderingen van de productie van de toepassing. We vestigen ook de aandacht op diverse elementen die opgenomen kunnen worden om waarde toe te voegen.

Neem voor een exemplaar contact op met uw Canon-accountmanager.

Ontvang uw eigen exemplaar!

Vraag direct uw eigen exemplaar aan!