Unleash Applications

Vergroot uw mogelijkheden met UVgel-printtechnologie van Canon

Het zou zo gemakkelijk zijn als u met één betrouwbare technologie prints kon maken voor een breed scala aan toepassingen, van elke kwaliteit en op vrijwel elk substraat.

Met de UVgel-printtechnologie van Canon kunt u elke mogelijkheid aangrijpen om uw bedrijf te laten groeien.

Met UVgel kunt u prints maken voor allerlei toepassingen, zoals posters, banners, indoor-/outdoorbewegwijzering, POS, billboards, raamposters, stickers en op maat gemaakte wandbekleding.

  • UVgel-inkt wordt bij lage temperaturen aangebracht met behulp van LED-curing, waardoor minimale materiaalvervorming optreedt en op een enorm aantal substraten kan worden geprint, waaronder heel dunne en warmtegevoelige media.
  • UVgel-inkt bevat geen water, waardoor uitzetten van media en daarmee formaatafwijkingen aanzienlijk worden verminderd. De resultaten zijn hierdoor optimaal voor toepassingen waarbij het totaaloppervlak uit meerdere delen bestaat, zoals wandbekleding.
  • De prints zijn duurzaam, lichtbestendig en slijtvast, waardoor ze geschikt zijn voor intensieve buitentoepassingen.
  • UVgel is reukloos en vrijwel VOC-vrij, zodat prints ideaal zijn voor gebruik binnenshuis.
  • Het minimale profiel van de UVgel-inkt zorgt voor gladde prints die makkelijk, direct na het printen zijn te lamineren voor slijtagegevoelige toepassingen, zoals langdurig gebruik op vloeren.

Lees meer

Geïnteresseerd?

Ontvang het laatste nieuws en productinformatie over de UVgel-printtechnologie van Canon

Aanmelden